Джеръми Ренър е в съзнание, благодари за подкрепата

OFFNews 04 януари 2023 в 11:00 3153 0

Джеръми Ренър

Снимка Инстаграм

Джеръми Ренър

Американският актьор Джереми Ренър благодари на феновете за подкрепата, след като пострада тежко при инцидент със снегорин.

Споделяйки снимка на натъртеното си лице в Instagram, Ренър заяви, че "сега е твърде объркан, за да пише".

Звездата от "Отмъстителите" беше откаран в болница в неделя след инцидент пред дома му в Рино, Невада. Той бил прегазен от снегорина, докато чистил пътя пред къщата си след силна новогодишна буря и натрупан около метър сняг.

Снегоринът тежи поне 14 330 фунта (6,5 тона) - три пъти по-тежък от автомобил, съобщи местният шериф.

Актьорът е получил гръдна травма и ортопедични наранявания, заяви неговият говорител в понеделник, като тогава каза, че състоянието на Ренът остава критично и той е в интензивно отделение.

Ренър е трябвало да помогне на човек от семейството си, чийто автомобил бил заседнал в снега. Преди инцидента той успешно успял да изтегли автомобила. След това той излязъл да говори с роднината си, но снегоринът започнал да се движи, докато бил празен. Ренър се опитал да се върне на шофьорското място, за да го спре, когато машината го прегазила, съобщи шерифът.

"Очевидец разказва, че е видял г-н Ренър да се качва в (снегорина) PistenBully и не го е видял повече, докато PistenBully не спрял в пряспа сняг на алеята пред дома му", казва шерифът.

Ренър е "чудесен съсед" и винаги използва своя снегорин, за да почиства местните пътища, допълва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews