Дни преди вота в САЩ: Тръмп догони Хилъри

OFFNews 31 октомври 2016 в 08:25 9821 39

Сериозната преднина на кандидат-президента на демократите в САЩ Хилъри Клинтън пред конкурента й Доналд Тръмп вече не съществува. Последните проучвания на общественото мнение показват, че по-малко от 10 дни преди вота на 8 ноември, шансовете на двамата на практика са изравнени, съобщи Франс прес.

Съвсем доскоро социолозите в САЩ даваха огромна преднина на Клинтън, която достигаше до 12 процента подкрепа пред кандидата на републиканците.

Според специализирания сайт "Риъл Клиър Политикс" преднината на Клинтън пред Тръмп се е стопила средно до едва 0,8%. Нова анкета, публикувана в неделя във в "Ню Йорк таймс", дори отреди предимство от 4 на сто за кандидата на републиканците.

От щаба на Клинтън продължиха с обвиненията срещу директора на Федералното бюро за разследване (ФБР) Джеймс Коми, републиканец, който изненадващо обяви в петък, че оглавяваната от него агенция е възобновила разследването срещу демократката за небрежно боравене с класифицирана информация по времето, когато е била държавен секретар на САЩ.

"Това е безпрецедентно действие, което скъсва с практиката на министерството на правосъдието, било то начело с демократ или републиканец", заяви ръководителят на щаба на Клинтън Джон Подеста.

Той обвини Коми, че е действал през главата на ръководството на правосъдното министерство, на което е подчинен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

36

El Commandante

31.10 2016 в 20:32

Така е Проф.
Следва откровен гей, след това мюсюлманин и някъде към 2086-мармота от прогнозата за времето.
Заеби.

25665

34

Victimized

31.10 2016 в 13:45

"Я последовател на Цацаров в САЩ.

Още помним цецомобилите и Костинброд. Сигурно и американския Цацаров няма да подаде оставка за тоя гаф......"

Аве младеж, спри се малко с тези тежки размисли.
Оня е шеф на ФБР , а то феберето няма нищо общо с прокуратурата но ти няма как да ги знаеш тея неща, на Цацаров алтернативата в САЩ се казва Лорета Линч, която ако е дал бог ще лежи заедно с корумпираната бабичка.
Купуването и манипулирането на избори в САЩ е запазена марка на демократите.
Най-интересното е ,че Хилъри бе предадена от най-верния си човек Хума Абидин (Abedin "has three family members – her late father, her mother and her brother – connected to Muslim Brotherhood operatives and/or organizations.), като тя личен съветник и най-доверен човек на бабичката, още от времето когато Бил беше президент, така , че е имала достъп то класифицирана информация.
Така на практика кръга между Саудитска Арабия, САЩ и фамилиите от САЩ които имат интерес в близкия изток се изяснява....

29585

31

Izalina

31.10 2016 в 11:53

Ми като се е почнало със закачките и поздравленията ... ;)

https://goo.gl/YLIaDR