Чеченска тройка – трима участници в оргия в Грозни открити в пресни необозначени гробове

OFFNews 06 юни 2022 в 10:29 5881 1

Кадри от любителското филмче изтекли в интернет и стигнали до върха на властта.

Снимка BAZA

Кадри от любителското филмче изтекли в интернет и стигнали до върха на властта.

Изчезнали преди няколко седмици в Грозни трима местни жители са били открити мъртви и погребани в анонимни гробове в село Дишне-Ведено на 70 километра от чеченската столица. Общото между тримата е, че са участвали в секс оргия, видеоматериали от която са били разпространени в интернет, съобщи порталът „Кавказ Реалии“. Сексуалната разкрепостеност, извънбрачните връзки и хомосексуализмът се наказват без съд и присъда до смърт в управляваната от Рамзан Кадиров мюсюлманска република.

Историята, която би вдъхновила както продуцентите на евтино порно, така и на сериозните кинопроизводители, започнала от записан час при маникюристка. 34-годишната чеченка Мария предложила на педикюристката си София, родена в Северна Осетия, да участва в тройка с нея и 30-годишния й съпруг Башир, служител на Министерството на икономическото развитие на Чечения. 19-годишната София се съгласила. По време на мероприятието то прераснало от тройка в четворка, тъй като към участниците се присъединил и 31-годишният братовчед на Башир, Адам, също местен чиновник. За доброто настроение на вечеринката бил осигурен и бял прах, приличащ на наркотик. Мария снимала всичко на видео, включила се и в сцената, в която Башир решил да се прави на Леонардо ди Каприо във „Вълкът от Уолсттрийт“ и изшмъркал линия от задните части на жена си.

От този епизод започнали неприятностите. Мъжът се похвалил със скрийншот от видеото на един от познатите си. И това била голямата му грешка. Снимката започнала да се разпространява из интернет, докато не стигнала до полицията. Органите на няколко пъти викали на разпит Башир и Адам, но не могли да им повдигнат никакви обвинения.

Всичко се смятало за приключено, докато в мрежата не се появило и цялото видео от купона. Този път освен до полицията, филмчето стигнало и до ръководството на републиката. Според сайта „База“, която разполага с екземпляр от продукцията, на местните служители на МВР били дадени указания да бъдат открити и задържани незабавно всички участници във видеото. След тази заповед трима от оргията изчезнали – Мария, Башир и Адам. Роднините им ги били виждали за последно в дните, когато се появило скандалното видео. Според източниците на „Кавказ Реалии“ телата на тримата са били докарани на селските гробища с линейка на „Бърза помощ“, конвоирана от полицаи.

Четвъртият участник – София, се намирала на територията на Русия в център за лечение на наркозависими. Тя също е била задържана за известно време, но е освободена, тъй като не е чеченка. През февруари т. г. по пътя от Грозни към Беслан са изчезнали жителката на Северна Ингушетия Рима Гаглоева и возещият я таксиметров шофьор Адам Арсанов, а близки на жената обвиняват за изчезването и силовите структури на Чечения и я свързват с кампанията по преследване на врачките в републиката. Рима Гаглоева била от тия, които развалят магии. Пак през февруари двама жители на Енгел-Юрт бяха порицани от екрана на държавния телевизионен канал "Грозни" заради това, че са потърсили услугите на знахар в Кабардино-Балкария, съобщава "Кавказ Реалии".

Сексуалната разкрепостеност и еднополовият секс не е единственото провинение, за което в Чечения изчезват хора или се наказват със смърт без официално обвинение или съд. Към тях са  прирарвнени и магьосничеството и врачуването както и развалянето на магии. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

1

alfakentavur

06.06 2022 в 10:58

Да си имаме уважението. Две двойки / четирима души не е оргия. Това е обикновен групов секс. За истинска оргия трябват над 12 и повече души. Нещо като Кремъл.