Белият дом бойкотира CNN, не праща представители в ефир

ОFFNews 01 февруари 2017 в 13:04 6142 4

Американският президент Доналд Тръмп продължава борбата си срещу Си Ен Ен, като Белият дом отказва да изпраща свои представители в телевизията. 

Републиканецът вече е нападал медията, обвинявай я в разпространяване на фалшиви новини заради сведенията за компромати за него, с които разполага Кремъл. Освен това малко след встъпването си в длъжност на пресконференция той отказа да отговори на въпрос от репортер на Си Ен Ен.

Пред Politico представител на Белия дом заяви, че изпращат хора на места, където има смисъл да промотират възгледите си. Според неназования източник не става въпрос за постоянна забрана. 

Говорителят на президента Шон Спайсър отрече, че изолират медията, но самият той изрази негативна позиция.

"Няма да стоя и да се занимавам с хора, които нямат желание да свършат нещо както трябва", каза Спайсър. 

Въпреки това водещият Джей Трапър обясни, че администрацията на Тръмп е отхвърлила покана да се включи в сегмент, обясняващ указа на президента за ограничаване на имиграцията от седем предимно мюсюлмански страни и спиране на бежанците. 




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10910

4

1Sion1

02.02 2017 в 00:45

СНН са възможно най-манипулиращата телевизия.Малко история.По време на дебатите изборът им за респонденти при анкетата беше 48% демократи срещу 27% републиканци и 25% независими.Малко по-късно обявиха , заедно с Ню Йорк Таймс 95% шанс Хилъри да спечели.По- късно раздухаха скандала с проститутките, в разрез с всякаква журналистическа етика и бяха натикани в миша дупка с доказателства.Може би си спомняте, че преди години НАЙ беше флагмана, гуруто на новините.Погледнете им ренти га за последните 10 години и тренда.Това казва всичко.

7506

2

Боже какви времена!!

Американски президент да бойкотира наказвайки СНН , а в същото време да дава интервюта на руски медии

:-)))