Батман е в Сирия

Антония Чорева 04 юли 2016 в 16:56 7609 3

Днес цяла Сирия се интересува не от войната, а от Батман. Как може да предположи човек, че цяла една страна ще повярва в чудеса само защото Батман е отишъл да занесе вода в лагера, в който са настанени хората, останали без дом от войната.

Появата на Батман в лагера е най-обсъжданото нещо от сирийците вече втори ден. Между бедстващите хора има такива, които са възприели образа му отрицателно, като подигравка с тежкото им положение, а други – като бялата лястовица, която е дошла да ги спаси и да им донесе вода.

Снимка с Батман бе публикувана и в мрежата „Islamic reminders” със заглавие „Батман беше забелязан да върши доброволческа работа в Сирия“.

Появата на супергероя в базата беше посрещната и иронично: Нощем Батман отваря за нас ада от небето, а през деня идва да ни спасява“.

Какъвто и да е била идеята в сирийския лагер на мизерията да бъде изпратен мъж, преоблечен като Батман, поне за един ден децата повярваха, че не са на война, а в приказките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

2

Izalina

04.07 2016 в 17:12

Робин Худ или некоя добра приказна фея щеше да е една идея по-малък цинизъм в случая

77927

1

El Commandante

04.07 2016 в 17:10

След десетина години преко сили, ще гледаме по американските филми как Батман,Супермен, Хълк и Жената Котка са видели сметката на Илямска държава...