Бащата на Меган Маркъл: Британците не са расисти, но в Калифорния са

OFFNews 09 март 2021 в 12:50 6470 0

Снимка Архив

Бащата на Меган Маркъл - Томас Маркъл, заяви във вторник, че не смята, че британското кралско семейство са расисти,и се надява, че предполагаемата реплика от член на семейството за цвета на кожата на сина на Меган е просто „тъп въпрос“.

В своето интервю с Опра Уинфри Меган намекна, че на сина ѝ Арчи, който вече е на една година, е било отказано да носи титлата принц, тъй като в кралското семейство имало опасения „колко тъмна може да е кожата му, когато се роди“.

„Имам голямо уважение към кралските особи и не мисля, че британското кралско семейство изобщо са расисти. Не мисля, че британците са расисти, мисля, че в Лос Анджелис са расисти, в Калифорния са расисти, но не мисля, че британците са“, каза Маркъл пред ITV.

„Въпросът за това какъв цвят ще бъде бебето или колко тъмно ще бъде бебето... Предполагам и се надявам, че това е просто тъп въпрос от някого... Може някой да е задал глупав въпрос. Не че е тотален расист. "

„Цялото това за цвета и колко тъмно е бебето са глупости“, каза Маркъл.

Той смята, че коментарът трябва да бъде проучен.

Томас Маркъл и дъщеря му са отчуждени отпреди брака й с принц Хари през 2018 г. насам. Маркъл, бивш директор по осветлението за телевизионни сапунени опери и сериали в САЩ, се оттегли преди сватбените дни, след като претърпя сърдечна операция, а същевременно в медиите излязоха негови коментари по повод сватбата, които допълнително влошиха отношенията им.

"Също така чувствам, че тя ме разочарова", каза Томас Маркъл. „Бях в болнично легло последния път, когато разговаряхме и никога повече не се чух с тях - не им пукаше дали ще умра.“

Запитан за интервюто, което Меган и Хари дадоха на Опра Уинфри, Маркъл каза, че "те са преминали границата" и е трябвало да изчакат, като се има предвид, че съпругът на кралица Елизабет принц Филип е в болница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!