Аста ла виста, бейби: ВСУ показа как красиво гори руският Терминатор (видео)

OFFNews 09 февруари 2023 в 19:03 58129 5

Терминатор
БМПТ Терминатор.

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) показаха колко красиво гори най-новата и модерна машина в армията на руските нашественици БМПТ "Терминатор". Бойците от съпротивата публикуваха видео, заснето край Кременна, което е първото документално потвърждение, че този вид техника е била унищожена.

"Това е много рядко срещана бойна машина на руските окупационни войски, истинска екзотика. И преди е имало информация за унищожаване и повреждане на тези БМПТ, но това е първият случай, в който това е документирано", отбеляза военният и политически коментатор Александър Коваленко, който публикува записа.

По-рано военният експерт Олег Жданов заяви, че БМПТ "Терминатор" не са променили коренно ситуацията на нито една от фронтовите линии в Украйна:

"Те горят по същия начин както Т-90. За Javelin-ите и NLAW-то ни няма никакво значение дали е T-90 или Terminator", каза специалистът.

Руската машина е била забелязана от бойците от 140-и отделен разузнавателен батальон на морската пехота на ВСУ. Те са предали координатите на артилеристите, а след това всички приказки на руската пропаганда за "неуязвимостта" на бронята на машината се виждат на видеото. 

До днешния ден ВСУ вече са изпратили в черни пакети 135 010 руски войници обратно в родината им, показва статистиката на Генералния щаб в Киев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

710

5

Д-р Мазникуров

10.02 2023 в 08:54

ОТВОРЕНО ПИСМО
(Самоцензурирано, да няма ***)
Изказвам дълбока благодарност на редакцията и ръководството на OFFNEWS.BG, а и на модераторите на този форум, за това че предоставят неограничено пространство, душевен комфорт, закрила и подкрепа на нашите скъпи приятели, българските русофили! А именно, групичката на Евразиеца, Бай Пешо от ПеУник, Говеждов, Уродо-order-a, Деян_Ху*ов и още 1-2 достойни и мъдри граждани, български "патриоти", предани на своята майка-къмилница (Русия)! Щастлив съм да пия от тяхната мъдрост, дълбока аналитична мисъл, чувство за правда, свобода и хуманност, да се уча на "традиционни", православни и семейни "ценности", да опозная "многополюсния свят", да прозра покварата на "колективния Запад", да зова за пълно "освобождаване" на всички "братски" народи и земи (дори и да не желаят)! Информацията им винаги е пълна, точна, детайлна и правдива! Научавам много за огромните успехи на непобедимата, безаналогова руска армия! С уважение,
Д-р Курти Куртев Мазникуров

345

4

Джендо Джедев

10.02 2023 в 08:49

Екипажът как е? Притеснявам се! ;)

9030

3

Ivan Terziysky

09.02 2023 в 23:42

Няма защо да я критикуваме машината. Гори си послушно като другите. Добричка е.. :D

10298

2

AntiZ

09.02 2023 в 21:42

Реклама:
Класическа съветска тенджера под налягане. Денанацифицира и демилитаризира свткавично екипажа. След като последният е сварен, се опакова в чували и се изпраща на роднините в рфzzия.

2073

1

Johnny B Goode

09.02 2023 в 19:09

Направо безаналогово гори.
 
X

Да помогнем на украинските деца!