Асандж: Саудитска Арабия и Катар финансират Клинтън и ИДИЛ

OFFNews 04 ноември 2016 в 18:02 23637 21

Снимка EPA

Саудитска Араби и Катар са финансирали както Хилъри Клинтън, така и "Ислямска държава". Това заяви основателят на WikiLeaks Джулиан Асандж в ефира на RT. 

Според Асандж това е най-важното разкритие от публикуваните имейли на Клинтън.

Има имейл, написан от Клинтън в началото на 2014 г., т.е. малко след като тя вече не е държавен секретар, до председателя на щаба ѝ Джон Подеста. В този имейл се казва, че „Ислямска държава“ е финансирана от правителствата на Саудитска Арабия и Катар, посочва Асандж.

Той подчертава важността на това, че става въпрос именно за правителствата на държавите, а не за отделни граждани, каквито факти е имало и досега, но действията на тези отделни граждани не са били подкрепяни от правителствата на страните.

По думите му Саудитска Арабия и Катар са правили и големи дарения за фондацията на Клинтън, докато Хилъри е била държавен секретар и е одобрявала крупни сделки за продажба на оръжие.

Асандж допълни, че по това време е сключена и най-голямата сделка за продажба на оръжие в историята - със Саудитска Арабия за над 80 млрд. долара.

От това следва, че Клинтън и ИДИЛ са финансирани от едни и същи хора, каза Асандж.

Той беше категоричен, че няма да позволят на Доналд Тръмп да стане президент на САЩ. 

Тръмп отблъсна всички основни групи, с изключение на евангелистите. Банките, разузнаването, военните компании, големите чуждестранни компании и т.н. - всички се обединиха около Клинтън. Същото може да се каже и за медиите - собствениците на медии и самите журналисти подкрепят Клинтън, подчерта Джулиан Асандж. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

12

Victimized

04.11 2016 в 21:07

Хилъри я разследват и ФБР и конгреса, това са факти, подкрепят я журналята и всички възможни държавни органи в САЩ, това също е факт, а че на тъпите тролове само Русия им е в устата само показва, че реално няма какво друго да кажат.