"Анонимните" ще атакуват всички ислямистки сайтове на Балканите

OFFNews 20 ноември 2015 в 22:05 6132 0

Маската, запазен знак на хакерската организация "Анонимните"

Хакерската организация "Анонимните" обяви началото на атака срещу всички ислямистки сайтове на Балканите. Хакерите от Босна и Херцеговина предупредиха джихадистите, че ще "свалят всички техни сайтове и профили в социалните мрежи".

"Операцията в Босна и Херцеговина има за цел да разкрие всички терористи, муджахидини, техни симпатизанти, легални или нелегални. Заедно с това ние ще обявим техните имена", пише в съобщение на "Анонимните" от Босна. В него се подчертава, че "атаките им ще бъдат безмилостни".

"Ние не забравяме. Ние не прощаваме", пишат още от хакерската група.

"Анонимните" от Хърватия пък пуснаха списък с имената на 80 души, които са свързани с терористични организации и групировки.

Според тях "Ислямска държава" използва слабостите на полицията и на разузнавателните служби в различни държави по света и атакуват там където най-много боли".

"Ние нямаме патрони за стрелба срещу тях. Но можем да ги заглушим. Ще им прережем езиците. Ще им счупим пръстите по ръцете", пишат още "Анонимните" и подчертават, че до момента са "унищожили над 400 ислямистки сайта".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови