Алла Пугачова пуска туристи в замъка си край Москва, парите от билетите дарява на фонда на Олена Зеленска

OFFNews 02 декември 2022 в 20:44 3821 6

Снимка Дневниците на знаменитостите

Средствата от продажбата на билетите ще бъдат преведени на благотворителния фонд на Олена Зеленска.

Почитателите на Алла Пугачова могат да се докоснат до бита на своя кумир, да влязат в будоарите, гардеробите и тоалетната й, съобщи телеграм каналът „Дневниците на знаменитостите“, който показа и снимки на билетите. Първата дама на съветската и руската естрада е разрешила провеждането на екскурзии в нейния замък в село Гряз на 40-50 километра от центъра на Москва.

Върху самият билет е упоменато, че екскурзията „Замъкът на примадоната“ включва посещение на бударите, гардеробните и тоалетните на звездата. Цената за едно посещение е 10 200 рубли, което прави при днешен курс около 305 лева. Въпреки високата цена, изрично се забранява правенето на снимки и клипове в имението.

Любимката на руската публика ще си навлече гнева на Кремъл, тъй като върху билета е написано, че „Всички средства от продажбата на билетите ще бъдат преведени в благотворителния фонд на Олена Зеленска“.

Алла Пугачова напусна Русия на 29 септември и се установи да живее в Израел. После се появи информация, че иска да продаде замъка в Гряз за 1 милиард рубли. Руските власти вкараха мъжа й Максим Галкин в списъка на чуждестранните агенти, а самата Пугачова хвърли ръкавица на властите, като поиска да я я впишат и нея в списъка, припомня УНИАН.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-5840

6

Не иска да има нищо общо с Русия дъртата вещица, ама от парите им не се отказва. Тя е никой извън Русия.

1220

4

хr4

02.12 2022 в 22:34

Пиздин-незначителен политик от ерата на Алла Пугачова...

865

3

Constanza

02.12 2022 в 22:28

Икона, подплатена със съдържание. По-умна и далновидна от цялата руска върхушка.
Алла президент!

318

2

Valioka

02.12 2022 в 22:09

Да, евроалкохолик, Алла беше иконата на СССР и на рашистите от всякакъв вид. Но дори ронейки горчиви сълзи, трябва да признаете, че насилието и узурпаторската агресия не са одобрени от никого, дори от иконите на създалите ги режими... Защото по принцип, колкото и невероятно да звучи, рашките имат душа, за разлика от нещастните тролове като тебе и няколкото други отрепки във форума... Вие сте родени нацисти и кръволоци, всъщност хора без души и сърца, но ... сметката идва накрая...