4-годишната Ани е убита по особено жесток начин

ОFFNews 05 май 2015 в 12:30 8391 5

4-годишната Ани Борисова, която беше обявена за изчезнала в Атина на 21 април, е била убита от собствения си баща по особено жесток начин.

Срещу бащата - 27-годишният Станислав Бакърджиев, е повдигнато обвинение в убийство, а мнимото изчезване на детето е режисирано от самия него, се казва в официалното съобщение на полицията, цитирано от "GRreporter".

Той и майката на Ани са задържани в предварителен арест, след като органите на реда откриха капки кръв в апартамента им. Показаният, които двамата даваха пред прокурора, често бяха противоречиви. Родителите дори сменяха твърденията си.

По непотвърдена информация Бакърджиев, е признал пред полицията, че е разчленил тялото на детето си, а след това е сварил останките във вряла вода. Той обаче твърди, че се събудил от наркотично въздействие и открил малката Ани в локва кръв. Отрича да е убил детето си.

Гръцки медии твърдят, че майката на Ани е била задържана за проституция, а баща й имал проблем с наркотиците. В дома им при претърсване бяха открити наркотични вещества.

Очаква се днес полицията в Гърция да разгласи подробности около извършването на жестокото престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!