Quantcast

3000 пионери се заклеха на Червения площад (видео)

OFFNews Последна промяна на 18 май 2014 в 17:49 10694 26

Снимка Пресслужба на ЦК - КПРФ

В навечерието на 19 май - деня на основаването на пионерската организация, днес на Червения площад в Москва Комунистическата партия на Руската федерация връчи червени връзки на близо 3 хиляди ученици.

На празничното мероприятие - както го нарича лидерът на руските комунисти Генадий Зюганов - в пионерската организация бяха приети деца от Москва, Крим, Северна и Южна Осетия, Беларус, Кабардино-Балкария.

-Мои млади приятели - каза Зюганов - вие сте днес давате клетва за вярност към нашата голяма многонационална Родина. Вие днес обещавате да продължите най-добрите традиции на народите на нашата страна и най-вече: традицията на справедливостта, добротата, правдата и красотата, за които винаги се борят пионерите и Комунистическата партия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2015 в 04:50

Браво на Путин!За мен той е един умен политик и дипломат.Той е човек,който с перспектива мисли за родината си,а не да я продадат,както нашите политици-предатели на американците!Всичко идва от възпитанието на младежта!Защо промихме мозъците и продължаваме да ги промиваме на нашите младежи,къде е тяхното възпизтание???АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ДОПУСНАТ ЛИ ТОВА С ТЯХНИТЕ ПОДРАСВАЩИ!!!АМИ ДРУГИТЕ НАЦИИ! Ние го направихме от предателство!В Америка възпитават в труд и има трудови бригади за студенти и ученици,а нашите трудови бригади,защо се премахнаха?!Така ли ще възпитаваме народа си или ще чакаме неговия морален упадък!?

19.05 2014 в 14:11

Бъдещият ариергард на КПСС -> производство на шлюхи и педали.

19.05 2014 в 11:09

тия олигофрени после да ги закарат в пионерския лагер и да ги изтровят с гъби.

19.05 2014 в 09:54

трябва да се приемат законодателни мерки, подобни изпълнения у нас да бъдат криминализирани.
Съветските пионерчета едно време живееха в бедност и мизерия, по-големи и от нашите.
Като видеха дъвка Идеал, на децата лигите им потичаха и бяха готови на всичко, само и само да се сдобият с такава.
Ако дъвките свършеха, и мирисането само на хартийката им вършеше работа.
Същата работа като българско пионерче и германски шоколад.
В същото време, хора като Сидеров, зомбират децата в подобна посока, са пристрастени към кубински пури, цената на които само на една е колкото средна пенсия.
И това платено с неофициални, криминални пари, с парите точно на пенсионерите.
Нали виждате противоречието и лъжата?

19.05 2014 в 09:39

Тези дечица също като нашите ще си вземат куфарчетата и айде при производителите на Adidas. Въпрос на време. А преходът пионерчета-наркоманчетата за съжеаление е даже по-лесен от обикновено.

19.05 2014 в 08:41

"...най-добрите традиции на народите на нашата страна и най-вече: традицията на справедливостта, добротата, правдата и красотата"!?Има пред вид,че традициите са за налагането на извратения смисъл на тези хубави понятия!РЯДКО В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ТАКОВА ИЗВРАТЕНО НЕСЪОТВЕТСТВИЕ МЕЖДУ ДУМИ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ С ЦЕЛ МАСОВО ЗОМБИРАНЕ НА ХОРА,ЗА ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА КАУЗА,КОЯТО"УЖ"ОТДАВНА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗХВЪРЛИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!

19.05 2014 в 08:37

Само 3 хил. идиотчета, много постно за мащабите на Рашистан, аааа...другите се били накъркали и не са могли да ги държат прави.

19.05 2014 в 08:35

"Професор" Балкански, явно освен опорните точки сте изпуснали доста други истини относно вашите партийни другари. Освежете си паметта и вижте този ДОКУМЕНТАЛЕН РУСКИ филм:
http://www.youtube.com/watch?v=L6SdqGtgzwA