Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Женско състезание за наградите на "Деларом" на офроуд събора

Владимир Йончев 05 септември 2012 в 01:47 2245 0

4x4
4x4

Женско състезание с джипове е една от атракциите на традиционния събор на форума OFFRoad-Bulgaria.com.

Съборът за поредна година ще се проведе на плаж "Перла" в Приморско между 6 и 9 септември. Той е най-голямото събитие за офроуд общността за годината.

Откриването на събора е на 6-ти, четвъртък, а атрактивните състезания започват на следващия ден.

На 7 септември от 11 часа е състезанието с джетове, което продължава чак до вечерта. От 20 часа започват сбирките на различните раздели във форума.

На 8 септември в 10,30 часа започва женското състезание с джипове. То тип "траял", но трасето е съкратено и олекотено в сравнение с мъжкото състезание, което започва в 15 часа.

Женското състезание е за наградите да "Деларом". Всяка от участничките в състезанието ще получи пакет с продукти на скъпата френска марка. Естествено най-луксозните продукти са за заелите първите три места.

Деларом” е висок клас френска органична козметика. Марката е създадена през 2008 година от Андре Бене, емблематична фигура в козметичния бранш във Франция, доскоро собственик на „Дарфен” и екс-президент на „Деклеор”.

Козметиката на „Деларом” използва 100 % растителни и есенциални масла.

Продуктите на „Деларом” НЕ СЪДЪРЖАТ компрометирани съставки като парабени, феноксиетанол, силикон, минерални масла, суровини от животински произход.

Награждаването и за двата дни ще е на 8 септември от 20 часа.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!