Подкрепяме Стилиян на 19-ти в 19:19 ч

Мадлен Шишманова 02 април 2012 в 12:27 2285 0

Снимка: AVFC
Снимка: AVFC
Всички хора, които искат да подкрепят борбата с левкемията на капитана на българския национален отбор и на Астън Вила Стилиян Петров, да се съберат на 19 април в 19:19 часа. Уговорка за такова събитие тече в многохилядните групи във Фейсбук, подкрепящи футболиста. Мястото на събитието още не е известно. "Нека на тази дата, в този час, всеки облече бяла фланелка с щампа с номер 19", призовават организаторите всички хора, които имат желание да подкрепят Петров, но нямат възможност да посетят събитието. "А дори тези, които нямат такава, за минута да фокусират мислите и позитивната си енергия за нашето момче", допълват те. Вчера в 19-та минута на мача “Видима-Раковски” - ЦСКА стадиона в Севлиево гръмна от едноминутни аплодисменти и мощни възгласи: „Стенли“. Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и помощниците му водиха мача с тениски “Стенли, с теб сме”.

Днес се очаква на мача на “Левски” с “Лудогорец”, както и на “Славия” - “Черноморец” феновете и играчите да подкрепят Петров за борбата му с коварната болест с плакати и възгласи. Освен това от „Левски“ планират в 19-ата минута на електронното табло да се появи снимка на Петров, който да бъде окуражен с ръкопляскания от трибуните.

Вчера по време на мача “Селтик” - “Сейнт Джонстън” в Глазгоу точно в 19-ата минута публиката избухна с викове „Има само един Стилиян Петров“. Феновете на домакините приемат Стилиян за свой, след като той носи 7 г. екипа на гранда. Клубът призова всеки от семейството на “Селтик” в тази минута да е мислено с Петров. Днес пред БНТ, треньор на Черноморец и бивш треньор на Стилиян Петров в националния отбор сподели, че е убеден, че нашето момче ще се справи с борбата с рака и ще излезе от нея като победител. Димитров каза още, че Петров е волеви човек и вярва, че ще преодолее тежкия момент в живота си. Самият Херо, също води битка с рака и обясни, че в този момент подкрепата от близките и приятелите е много важна.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови