Офроуд надпревара напълни Тетевен (Снимки и видео)

OFFNews 26 август 2012 в 23:37 5875 0

Снимка: Авторът
Снимка: Авторът

Състезанието "Offroad Teteven 4x4 2012" доведе огромни тълпи от любители на високопроходимите машини, както и забележителни професионалисти в управлението на безотказните джипове. През първия ден уважилите състезанието станаха свидетели на уникални по рода си преработки на машините.  Някои джипове бяха напълно пременени. Други, макар и сериозно тунинговани, бяха запазили стоковия си вид. (Текстът продължава след галерията.)

Големият интерес към състезанието се дължи както на изключително доброто трасе, така и на уменията на състезателите да радват окото. Забележителен е и фактът, че почти никой не използва лебедка.

Финалната отсечка беше подходяща за по-високи скорости и в повечето случаи се използваше за наваксване на време.

Вихрещият се адреналин беше обхванал цялата публика, която не беше никак еднородна - фенове имаше на всякаква възраст. Открояваше се дядо със своето внуче, яхнали старо ИЖ.

Неизвестни ентусиасти пък показваха и друго от приложенията на ролбара. Не по-малко атрактивен беше и вторият ден, чието съдържание може най-ясно да се види в снимките, макар че гледането на живо наистина е препоръчително за всеки, който иска да изпита тръпката от състезание с много разнообразие и адреналин.

 

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!