Лудогорец с първа крачка към евротурнирите

OFFNews 13 юли 2016 в 08:09 7230 0

Лудогорец ще изиграе тази вечер първия си двубой от пътя на тима към евротурнирите. Разградчани ще изляза срещу отбора на Младост (Подгорица).

Това е първият двубой от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Мачът ще се играе от 20,30 ч. на "Лудогорец Арена".

Атаката на Лудогорец ще бъде водена от Джонатан Кафу, който блесна по време на подготовката. Голмайсторът за миналия сезон Клаудиу Кешеру ще остане резерва, въпреки присъствието на стадиона на хора от френския Тулуза, които обмислят да го върнат в Лига 1. Титулярно място ще получи и Джорди Лукоки, който беше пред изогнване миналия сезон, но се пребори за оставането си в Разград.

Единственият контузен в състава на Георги Дерменджиев е защитникът Витиня, а проблемите на наставника са свързани с желанието на всички в състава да са титуляри и да се докажат във важния мач.

В същото време съставът на Младост е енигма, пише Sportal. Треньорът Никола Ракоевич експериментираше в контролите и не пусна един и същи състав в нито един от мачовете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови