Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Григор плаче след мача, Виландер му вещае първото място (видео)

OFFNews 22 януари 2014 в 10:46 74495 10

Григор Димитров демонстрира изключителна мощ в днешното си представяне срещу Надал, но въпреки това нашето момче пророни няколко сълзи след загубата от №1 в света Рафаел Надал на 1/4 финала на Australian Open.

След двубоя обаче похвалите към Димитров не спират. Надал обяви Гришо за следващия Федерер, а бившият №1 в тениса Матс Виландер заяви, че българският тенисист има потенциал да стане пръв в света, ако продължава да играе така.

В предаването си “Game, Set & Mats” по 'Евроспорт" бившата тенис звезда Матс Виландер заяви, че Григор днес е играл равностойно срещу световния номер едно Рафаел Надал. Виландер отличи мощните сервиси на българина, чудесния му форхенд и лифтирания му бекхенд.

„Много малко играчи пробиват Надал в такъв етап от мача. Двубоят щеше да се промени, ако Димитров беше взел третия сет. Не твърдя, че българинът щеше да спечели, но определено следващият сет щеше да изглежда по различен начин", каза Виландер.

В социалните мрежи хвалбите към Григор не спират. Феновете на тенисиста са сигурни, че следващия път сълзите на Димитров ще бъдат от радост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!