Григор Димитров към БГ феновете: Благодаря за безсънните нощи

OFFNews 13 септември 2014 в 19:14 4035 2

В едно от малкото си обръщения на български към феновете си Григор Димитров благодари за стотиците съобщения и за "безсънните нощи пред телевизорите и компютрите."

След изключително тежкия си сезон до момента и трудните двубои, ето какво написа Гришо в личната си Фейсбук страница:

Здравейте,

Сега съм в Монте Карло, тук започвам подготовката си за азиатските турнири. В интерес на истината, мястото е много удобно за мен (а и за повечето тенисисти), - има всички условия за професионална подготовка, възможност да се тренира през цялата година на всякакви настилки, и е някак на средата между Америка и Азия - много удобно за транспорт и пътуване.

За няколко дни ще се видя с майка ми и баща ми, те са тук при мен. Рядко можем да се видим тримата на спокойствие, и използваме времето между турнирите.

Искам да благодаря на всички българи, които бяха с мен през последния месец. Дадохте ми страхотна подкрепа - и на US Open, и преди това на мастърсите в Торонто и Синсинати.

Четох ви във форумите на сайтовете, в Twitter, Facebook, Instagram. Благодаря от сърце за безсънните нощи пред телевизорите и компютрите. На мен това ми дава много сили, още енергия, и мотивация. Турнирите бяха трудни, но знаете, че победите учат и дават опит, но загубите учат още повече.

Какво предстои?: Вълнуващи серии от турнири и още по-големи успехи. Сега е ред на добра подготовка за предстоящите турнири. Трябва да съм готов за Пекин и Шанхай, за да вървя напред към голямата цел за този сезон - финалния мастърс в Лондон през ноември.

Благодаря ви отново, поздрави и обич на всички в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!