Даваме каса бира за победителя в новата игра на OFFNews за Евро 2016

offnews 10 юни 2016 в 20:50 7131 20

Днес даваме старт на новата ни игра, посветена на Европейското по футбол! "Играй Евро 2016" започва с първия съдийски сигнал на Франция - Румъния на 10 юни и ще приключи с вдигането на европейската титла месец по-късно. 

Правилата на играта са лесни - в специалната ни страница, до която може да се стигне на този линк или чрез бутона на началната страница, може да давате своите прогнози за резултатите от двубоите на Евро 2016. 

Всеки ден, когато има двубои, ще може да давате своите прогнози, а ако те се окажат верни, вие ще получавате точки. Всяка вярна прогноза ви носи 1 точка във временното класиране. Прогнози могат да се правят до първия съдийски сигнал на мача и са за първите 90 минути на двубоя. 

За да гласувате и да трупате точки, трябва само да направите бърза и лесна регистрация

Ако накрая на Евро 2016 имате най-много точки във футболната ни класация, печелите каса бира! 

Освен прогнози, ще може да разбирате последни подробности около Евро 2016, както и да прочетете интересна информация относно отборите и стадионите на футболното първенство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8359

19

ОФчар

11.06 2016 в 10:40

Световното първенство за европейци и турци, но без Австралия, тръгна да се случва от вчера. От време на време ще ви разказваме интересните мачове в аванс, така че да се правите на дръж ми шапката пред приятелите си с такива информации.

'Химни - кралицата на Англия танцува казачок на съветския химн, докато Путин хвърля пари като салфетки по време на God save the Queen.

'Начало - Джейми Варди няма да варди на вратата за изненада на всички българи, мислещи името на футболиста за негова характеристика, действие или измислица.

'5 - До 5-тата минута коментаторите са напомнили вече за юбилеен стотен път, че Англия има 4 равни и 4 загуби в първите си мачове на Евро-тата.

'11 - Динко от Ямбол, заедно с войнския отряд БНО Шипка, стои с ативето зад Игор Акинфеев, за да подсигури сигурността на братска Русия.

'18 - 0:1! Дзюйюйюбайба вкарва след центриране от корна.

'19 - Англия очевидно иска да напусне не само ЕС, но и Европейското.

'37 - 0:2! Кокорин вкарва гол, който посвещава чрез фамилното си име на Митьо Очите.

Почиванка. Феновете на стадиона се опитват да си махнат люспите от семки от зъбите, че почна да ги сърби.

'49 - За Англия в игра влиза Барак Обама, който отново е трил сол на главата на Дейвид Камерун, че неговите футболни ахмаци ще изложат евроатлантическите ценности и ще дадат на Русия да триумфира и после цяла седмица Путин да вири нос.

'51 - 1:2! Обама пуска кемтрейлс в наказателното поле на руснаците и само Дани Розичка остава под облака и се възползва, вкарвайки гола.

'58 - Русия взима мерки и пуска нечувания супермощен междугалактически гаргълбластер, който медиите от тип брадвичка изкараха феноменално оръжие, което може да съсипе цели държави, но всъщност се оказва коктейл от 2 части водка, 1 част нефт и щипка полоний 210.

'62 - 2:2! Англичаните изравняват, след като Обама плаща на съдията чрез грант от Америка за България и арбитърът си измисля гол.

'66 - Червен картон! Гузен, съдията гони Обама, след като американският президент така и не успява да проумее, че при истинския футбол полевите играчи не може да носят топката на ръце.

'70 - Гневен, Обама пуска да се въртят само реклами до края на мача, за да покаже, че и в европейския футбол може да има нонстоп съобщения за чипс, бира и глупости.

'73 - Английската кралица, вбесена на Обама, пребива Деле Али, защото го припознава за американския президент.

'79 - Путин плаща на полуграмотни хора в Интернет да твърдят, че резултатът е 3:0 за Русия.

'86 - България яде фъстъчки пред телевизора и се радва, че не е отишла на тая галимация.

'Край. 2:2. С над 10 корни.

Не!Новините

10499

18

Арго

11.06 2016 в 10:20

Чесън, то при тях важното е да се правят на умни, а рейтинга сами си го правят.
Йончев преди беше ЙончОФФ, сега няма и думичка.

Пари, париии... както казваше Бай Ганя.

12779

16

българин

11.06 2016 в 02:06

не се впрЕгайте уе

12779

15

българин

11.06 2016 в 01:21

За каса бира прайм сичко!

12019

14

the cowboy

11.06 2016 в 00:59

За да е по-интересно предлагам касата бира да е по произход от страната която спечели купата. Тогава май ще се замисля, дали да не подкрепям ирландците, но и англичаните имат много добри ейлове (а аз съм за тях), въпреки че накрая може пак да пием немска бира. Айде приятно гледане на мачовете! :)