Бербатов донесе победата на Монако с акробатичен гол (видео)

OFFNews 21 юли 2014 в 12:05 7448 1

Димитър Бербатов отбеляза красиво попадение, което се оказа и единственото, при победата на Монако над колумбийския Атлетико Хуниор с 1-0 в предсезонна контрола.

Бившият капитан на българския национален отбор Димитър Бербатов демонстрира завидна форма в предсезонните контроли на Монако.

Тази нощ тимът на нашенеца изигра първата от серията контроли, които им предстоят в Южна Америка, а главно действащо лице в нея беше Бербатов. Пред около 50 000 зрители в Баранкиля (Колумбия) Монако победи с 1:0 колумбийския Атлетико Хуниор, а 33-годишният нападател отбеляза единствения гол в мача с акробатично изпълнение, наподобяващо странична ножица.

В края на първото полувреме след центриране от десния фланг и лек рикошет в тялото на противников защитник Бербатов посрещна топката от въздуха и я прати във вратата на домакините. Ситуацията не беше никак лесна за нападателя, но той реагира мигновено и отбеляза красив гол типично в негов стил. 

За Монако не игра колумбийската звезда на отбора Фалкао, който заради контузия пропусна и Световното първенство в Бразилия.

Другият колумбиец в тима и голмайстор на Мондиала това лято - Хамес Родригес също не се появи на терена. Халфът чака до дни да бъде обявен официално трансферът му в Реал Мадрид.

Следващата предсезонна проверка на тима на Монако е срещу Насионал (Меделин).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови