Три европейски града, които да посетите през юни (снимки)

OFFNews 30 май 2017 в 16:55 3601 0

Снимка Pixabay

1. Позитано, Италия

Този невероятно красив морски курорт в топлата Италия е точното място за море през юни. Една от причините да го посетите именно този месец са ниските цени на хотели от световен клас и стил. Само месец по-късно, през юли, както температурите, така и нощувките ще скочат до небето. Насладете се на Италия в този курорт, чието постоянно население е под 4000 души.

2. Единбург, Шотландия

Април и май са най-сухите месеци във Великобритания, така че юни все още няма да вали толкова много. Август е най-влажен и е месец на фестивала в Единбург и хотелските стаи са заети месеци преди събитието. Отивайки през юни, ще си спестите 29% от цените на хотелите. Посетете Музея на виното, калдъръмената улица, която води до Замъка на Единбург, кафенето, в което Дж. К. Роулинг е написала „Хари Потър“, невероятната зоологическа градина и още много места. И то с привилегията да не ви вали постоянно.

3. Дубровник, Хърватия


Можете да се насладите на незабравима почивка в този зашеметяващо красив морски град на далматинското крайбрежие. Архитектурата му е запазена от векове, а цените отново са причина да предпочетете мястото през този месец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови