Quantcast

Знаме със свастика се вее над общината в Севлиево

OFFNews Последна промяна на 20 април 2014 в 17:50 9244 15

Над общината в Севлиево е закачено знаме със свастика

Знаме със свастика се вее над общината в Севлиево.

Снимката беше получена на редакционната поща на OFFNews.

Днес, 20 април, е рожденият ден на Адолф Хитлер. Предполага се, че знамето със свастиката е опит на негови почитатели да отбележат рождения ден ан любимия си фюрер.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.04 2014 в 22:58

Искам да поздравя всички българи симпатизанти и последователи на идеите на Фюрера Хитлер,няма нищо лошо да се чества и деня на първата голяма война срещу евреите освен рожденния ден на Хитлер,защото СССР е първата държава на евреите създадена на принципите на Портоколите на сионските мъдретци и това е била генерална репетиция на това, което се случва сега-глобално поробване на цели държави на вишите раси от нишата еврейска свинщина.
Zieg Hail

22.04 2014 в 09:02

Уррраааааа!!!!! :) Кефя се!

21.04 2014 в 14:16

Първо:
Свастиката НЕ Е символ на потентност и плодородие в българската или славянската култура!
Тя Е символ на Слънцето, светлината и живота, който е дело на Слънцето!

Съществуват три основни типа знаци, свастика, сувастика и комбинация от предходните два. Разликата между свастиката и сувастиката е в посоката на въртене, на пречупването. Те се използват ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ, от много народи, от Азия през Европа до Америките. Има различни интерпретации за символиката на свастиката и сувастиката, някои казват, че те изразяват различията в движението на Слънцето и въртенето на планетите. Друга теория казва, че едната символизира съзиданието и началото на новото, докато другата е символ на разрухата, която унищожава старото за да даде път на новото.
Може би няма добра и лоша свастика, защото двете заедно изразяват пълния кръговрат на живота и енергията и най-вероятно това символизира комбинираната свастика.

Свастиката не е лош знак, с изключение на тази която е издигната.

Второ:
Бих посъветвал тези канализационни гризачи следващия път когато решат да показват или честват нещо си, да го направят тогава, когато могат да ги видят възможно най-много хора, покажете ни кои сте. След като сте толкова сигурни във вашите принципи и убеждения явно няма от какво да се притеснявате или страхувате, като отровени мишки носещи болест и зараза.

Трето:
Няма да ме изуми невежеството ви относно историята на България. Това което недоумявам е може ли хилядолетната българска история да не събуди интерес във вас, както го прави някаква книжка, а тя дори не е написана изцяло от Хитлер. Той също като вас е избягал от последиците за решенията и действията които е вземал!

21.04 2014 в 10:39

Лайното си е ЛАЙНО! @Лайното: Имаш огромни дупки в образованието си! Всъщност вероятно цялото ти образование е дупка - поне според постовете ти тук и там!

21.04 2014 в 09:28

ЗлобоМиР - от кой е създадена свастиката ? ако хитлер не беше подпомогнат от сталин финансово (а след това и с подготовка на военни на територията на ссср) въобще нямапе да се докопа до властта.

21.04 2014 в 02:38

еми щом може сърп и чук значи може и свастика бе

20.04 2014 в 23:37

Свастиката е символ на потентноста и плодородието на славяните и на българите има го на нашивките и орнаментите на българските народни носии украинските ,не е измислен от Хитлера просто е хубав и благодатен символ,евреите го обичат много ,лайната им завират като го видят

20.04 2014 в 23:29

Machiavelli21:02 20 апр 201404
С какво знамето със свастиката е по-различно от червеното знаме със сърпа и чука?

С това, че първото знаме е символ на кошмар за западните колониалистични тирани, а второто е символ на тирания, създадена от тях. Затова и второто не е заклеймено, не за друго. :) Много мразя двойни стандарти.

20.04 2014 в 22:02

И Хитлер и Исус са практически глобалисти искали са да съэдадат мир без държави с един Бог Фюрер и еднолична власт без партии и без избори и тъпи дебати в парламента ,тяхната власт не се обсъжда и двамата са умрели като мъченици обкръжени от врагове ,почетени и уважени тайно от тесен кръг верни ученици