Quantcast

Флиртът с водката ражда свастики

Юрий Йорданов Последна промяна на 20 април 2014 в 21:17 10198 6

Юрий Йорданов

Новина в OFFNews: "Над общината на Севлиево се вее знаме със свастика"

Вчера споделих, че в България реалността е добутана до една новина, която да е едно изречение и да разказва всичко. Казах го по повод на новината "Йордан Цонев ескортира свещения огън". Днес България е видима в една снимка. Една снимка от Севлиево. Град, в който уж имаше инвестиции. И сякаш (явно сякаш) картината бе "по-добра".

Ирония на съдбата и абсолютна в случайността си игра на съдбата е факта, че в деня когато съм се родил (от вечните 365 възможни дни) се е родил и Адолф Хитлер. Уникален социопат, неслучил се човек и един от най-страшните диктатори, живели на земята. Не казвам "най-ужасният", защото в "класацията на злото" има много кандидати.

Както винаги - на дата 20 април винаги има изстъпления по света. Днес света "дойде" в България. За да илюстрира по "най-добър" възможен начин объркаността на днешна България, разделяна, противопоставяна, делена и насъскана, копнееща в неграмотността си и объркаността си - България (една малка, миниатюрна част от нея) дават "прекрасна", ужасяваща илюстрация

И за да бъде пълна гротеската - знамето се вее до името на една водка. С измамното в "красотата" си име Флирт.

Флиртът с водката води до свастика - очевидно животът е по-силен от пропагандата и ни показва дигнозата "България" пак през поредната си картина на безумието, сътворено от безпросветността, която бе цел с искани и постигнати "резултати".

Плодовете на "демокрацията" се веят над общините вече.

Наздраве, България! Флиртът продължава.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.04 2014 в 05:52

Боклук Ганьо Балкански, казвал съм ти и преди - ако нямаш собствено мнение, недей да коментираш. Форумът е за свободни хора със собствено мнение, не за отрепки - папагали.

21.04 2014 в 09:30

Всъщност България е била съюзника на Германия в две световни войни, защото единствено немците са гарантирали осъществяването на българския национален идеал - Велика България на три морета.

21.04 2014 в 09:04

Отношението към Хитлер е лакмусът, който определя кой от къде е черпил сведения по отношение на историята и най-вече българската история. България и българите не сме видели нищо лошо от Хитлер и нищо добро – от Сталин. Негативното отношение към първия се дължи на 74 годишното промиване на мозъци от комунистическата пропаганда. А всъщност Хитлер беше приятел на България, за разлика от Сталин, Чърчил, Рузвелт и още световни знаменитости. Например Чърчил беше казал, че ще изравни България с основи и на нейно место ще засее картофи, но никой не протестира (а и много малко знаят това). Рузвелт превърна София в руини, докато немски летци с риск на живота си я защитаваха. Но промитите комуноидни мозъци не схващат това, за тех "лошият" е Хитлер, защото "Партията" така казва по въпроса...

21.04 2014 в 00:57

до лайното :)

разбирам, че имаш сериозни терзания - "Трудно е да си лайно и да се родиш от гъз, който живее в светлата демокрация и отдавна не е ял човешка храна." но погледни от така да се каже светлата страна - вече са те изсрали и можеш за кратко да се порадваш на дневната светлина преди да поемеш дългият път по канализацията.

а това ти предположение - "Мисля ,че скоро ще се роди нов още по страшен за евреите диктатор Хитлер номер две,треперят жидовете по цял свят,следващия път ще има истински холокост ,а не като техния измислен,и всички евреи ще бъдат или обесени или изстреляни с руска товарна ракета на Марс или друга планета да не грабят и развращават човечеството,амин"

всеки ден се ражда по един диктатор ма обикновено свършват с цироза в канавката или мият стъкла на някое кръстовище.
относно руската ракета до марс - можеш ли да ми запазиш едно място до прозореца :)?

искрено ме забавлява жизнерадостният ти идиотизъм но все пак аз съм си аз, ма да речем, че някой те вземе на сериозно? какво правим? или искаш да се събудиш някоя чудесна сутрин с черна торбичка на главата докато някой обиден ти вади червата от гъза и ги навива на лебедка. нехарашо палучается :)

20.04 2014 в 21:50

Перфектно написано,така и аз нямаше да мога да го напиша.!!!

20.04 2014 в 21:45

С едно изречение...: Безкрайно точно!