Жозеф Дол: Борисов трябва да е премиер

Offnews Последна промяна на 31 октомври 2014 в 22:44 2131 7

Бъдещото правителство на България трябва да е център-дясно с премиер Бойко Борисов. Смятам, че Борисов мисли за държавата, заяви пред БНТ шефът на Европейската народна партия Жозеф Дол. Трябва да се състави правителство с ясно подкрепена програма за изпълнение, изтъкна той.

"В семейството трябва да си казваме истината, дори и да е неприятна. Казах, че ако не се състави дясноцентристко правителство в България, това ще е политическа грешка", подчерта Дол.

"Борисов трябва да поеме отговорността. Колкото до Патриотичния фронт – невъзможно е участието им в кабинета, предвид изказванията, които направиха. Това не са нашите ценности. За ДПС – не е моя работа.

Не знам дали в България може да се направи такава голяма коалиция като в Германия. Ситуацията е сериозна, що се отнася до банките, енергетиката, необходимостта от правова държава и добра съдебна система. Ако искате да има работни места с работеща икономика, сега се подготвят условията за това“, каза още Жозеф Дол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2014 в 06:39

Прав е Стефан.

Еврогейското лайно се исра до банкянското такова, един вид педероатлантическа ЛАЙНЯНА СОЛИДАРНОСТ. Един дебел и плешив отвратяга подкрепя друг дебел и плешив отвратяга.

Пфууу, омерзен съм.

01.11 2014 в 14:25

Протестът действително беше никакъв, без ентусиазъм. А в момента има повече основания за протест от миналото лято. Тогава бяха посрещани на нож мерки за нов външен дълг или кадрови назначения. Сега има не по-малко скандални назначения, беше организирана нахално пред очите на цялото общество банкова криза и се готви ограбването на активите на една банка, в парламента се договарят не по-малко скандални коалиции.

Впрочем, има време да се види ясно кой за какво се бори и “Кой” за какво служи.


*
Иван Бакалов

01.11 2014 в 03:01

Мухльо, баща ти още не се е извинил на дядо ми за още оная война. Първата световна.
Аз съм нормален военен, и няма как да лъжа с ордените на дядо си. Не дай Боже, да ви мерна некъде тука, не дай боже! Дядовците ми не са вземали пленници, а аз съм им внук.
Върви си по живо - по здраво, а долчо. Не ни вкарвай в грях. И не забравяй 150 000-те хиляди френски трупа, нанизани на българските щикове. По българските земи.
Педал недоклатен.

01.11 2014 в 01:57

Чичка, не те знам зали си дол или дере, но понеже аз не се мотая по твойте около минетчийски села, ти спри да се мотаеш в моя град, става ли?
Моите дядовци вече са убивали баща ти, и това в моя двор. Още през Първата световна. Не надигай пак, че пак ще плачете сто години.
Ебати партийната секретарка, заеби!

01.11 2014 в 00:43

... тъпа немска швайне (свиня, демек)...

хахахахахахахаха


01.11 2014 в 00:25

Не знам какви ги бръщолеви този кретен... С мълчанието си относно ДПС ясно показва подкрепа. Подкрепя най-деструктивната за България партия... Борисов задължително трябва да се разбере с ПФ. Дори привидно да говори срещу подобен съюз. ДПС трябва да бъдат тотално изолирани и политически и икономически.

01.11 2014 в 00:01

Разбира се! Щото е крадец.