Желю Бойчев, БСП: Има нов опит да се прави правителство от страх да не се разследват сделките

Антония Чорева 29 ноември 2016 в 18:53 5365 2

„Има опит да се прави правителство и ГЕРБ не държат на обещанията си“ - това коментира пред OFFNews депутатът от БСП Желю Бойчев по повод наклона на премиера Бойко Борисов, че дължи подкрепа на патриотите, ако решат да правят служебно правителство.

„Ще бъде много добре в действителност, ако политическите партии и техните лидери си държат на обещанията. Ако има нещо, което вбесява гражданите, то е разминаването между говоренето и обещанията и обещанията и реалните действия“, каза още Бойчев.

„До вчера се говореше, че трябва да се отива на избори, а днес като преспим след 3 дни, считаме обратното“, каза още Бойчев.

Той е категоричен, че това е поредният опит да бъде сключена сделка за властта и разпределението й. „Очевидно се полагат усилия за служебен кабинет и има страх от това, че новоизбраният президент Румен Радев може да назначи служебно правителство, което да се занимава със сделките на сегашната власт“, добави Желю Бойчев.

Той е категоричен, че БСП ще е политическата сила, която ще държи на думите и обещанията, които са дали, а те са, че няма да взема мандат, а чакат предсрочни парламентарн избори.

Бойчев коментира също, и думите на премиера, че Румен Радев се възползва от охраната си, но не е отишъл днес на КСНС: „Охраната на Радев е от избирането му за президент, той няма как да отиде, защото няма как да взема решения с тази власт. Свидетели сме на поредната полическа сделка и опит Радев да бъде въвлечен в нея – няма как, след като той ще изпълнява функциите си след 22 февруари“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

2

кикимора

29.11 2016 в 21:46

Желю само се прави на мъш. Бойчев много добре знае, че при едни избори ще надуват ручилото .. от обратната страна.

12013

1

Ivan Bojkov

29.11 2016 в 19:29

Това провинциалистче си повярва.
Да не би да оножда прасето КУРнели?
Е такива навити селтаци допускаме да ни управляват и за това ще сме най-бедни в Европа!
 
X

Да помогнем на украинските деца!