Земеделците на Мозер отиват в Реформаторския блок

Последна промяна на 23 ноември 2017 в 12:21 4471 0

Снимка zemedelci.org

Анастасия Мозер

Земеделците на Мозер се присъединяват към Реформаторския блок. Новината дойде от пресцентъра на дясното обединение седмица след като БЗНС с лидер Николай Ненчев напусна РБ и стана част от платформата за Български манифест на Европа на "Да, България", ДСБ/Нова Република, Зелените, ДЕОС.

Контактната група, която е водила преговорите с Обединени земеделци с председател Петя Ставрева и почетен председател Анастасия Мозер, за присъединяването им към Реформаторския блок, вече е докладвала пред Политическия съвет на Блока, че "разговорите са успешно финализирани."

Контактната група, с координатор Жаклин Толева и членове Филип Кирев и Найден Зеленогорски, беше натоварена с решение на Политическия съвет на РБ да проведе предварителни разговори с Обединени земеделци за присъединяването на земеделците към Блока. След обсъждане, ПС взе решение да покани г-жа Петя Ставрева и представители на партията да присъстват на следващото заседание на Съвета, което ще се състои на 29 ноември, за да обсъдят окончателно процеса на присъединяване на ОЗ към Реформаторския блок, съобщават още от пресцентъра на дясното обединение.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !