"Зелените" с ново ръководство и готови за избори

OFFNews 12 декември 2016 в 12:55 7790 0

Владислав Панев е новият съпредседател на партия "Зелените". Панев бе избран по време на редовното Национално събрание на "Зелените", което тази година започна с 1-минутно мълчание за жертвите от Хитрино. 

Панев ще стане част от председателския тандем на партията и ще застане до Зарица Георгиева, която беше избрана преди година. 

Владислав Панев е финансов експерт, работил е като журналист, а от 2006 г. до сега е собственик на компания за управление на инвестиции.

Зарица Георгиева е експерт по международни отношения и поддържа връзките на Зелените с Европейския парламент и Европейската комисия. Водеща за Зелените с обновеното ръководство ще бъде работата както с местните общности и НПО сектора, така и с прозрачния, социално-отговорен и иновативен бизнес.

Новоизбраните членове на ръководните органи на ПП „Зелените" са:

Владислав Панев – съпредседател;
Стефан Ламбрев – организационен секретар;
Цанко Арабаджиев – ковчежник;
Аглика Крушовенска – комуникации и връзки с медиите;
Андрей Ралев – член на Изпълнителния съвет;
Анатоли Казаков, Иван Ванчев, Мария Кавлакова, Никола Йорданов, Петър Василев, Христо Иванов – членове на Националния съвет;
Никола Йорданов – председател на предизборния щаб.

"Зелените" взеха решение да се явят на следващите парламентарни избори с водещи цели: осигуряване на реално политическо представителство против мафията в България, постигане на икономически просперитет чрез изграждането на силна, чиста и устойчива икономика, върховенство на закона, справедливост и сигурност чрез цялостна реформа в съдебната система, съобщават от партията. 

"Като отстояват своите принципи, Зелените протягат ръка към всички политически и граждански партньори, които споделят тези водещи цели и са доказано чисти и независими", допълват в съобщението си до медиите "Зелените". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови