Quantcast

Волен отвръща на удара: Някой в кабинета се страхува какво ще излезе за него от Търговския регистър

OFFNews Последна промяна на 23 август 2018 в 14:15 5901 1

Културният коалиционен диалог между лидерите на НФСБ Валери Симеонов и на Атака Волен Сидеров продължава с пълна пара.

След като вицепремиерът излезе с позиция, че новата шефка на Агенцията по вписванията, поддържаща Търговския регистър, Габриела Козарева е назначена "през задния вход" и че е протеже на Сидеров, русофил №1 в държавата му отговори в собствен стил, пускайки явен намек, че бургаският политик е в конфликт на интереси.

В случая „Козарева” няма никакви основания за обструкции, освен ако някой политик, държавник или член на правителството се страхува, че от Агенцията по вписванията могат да станат ясни данни за негово участие във фирми и конфликт на интереси. Но това е негов проблем и не е повод за коалиционни интриги, заявява Сидеров.

Ето и цялата позиция на лидера на Атака.

Във връзка с интригите покрай назначаването на Габриела Козарева за директор на Агенцията по вписванията заявявам следното:

Подкрепям нейната кандидатура. Козарева е доказан специалист, не е партиен активист на никоя партия. Държавната администрация има остра нужда от такива кадри.

По мое предложение, съгласувано с премиера Бойко Борисов, бе назначена, така както по предложение на Валери Симеонов беше назначен ген. Кирил Войнов за временно изпълняващ функциите на председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН).

Премиерът Бойко Борисов се съобразява с коалиционните предложения и винаги търси баланс в тях.

В случая „Козарева” няма никакви основания за обструкции, освен ако някой политик, държавник или член на правителството се страхува, че от Агенцията по вписванията могат да станат ясни данни за негово участие във фирми и конфликт на интереси. Но това е негов проблем и не е повод за коалиционни интриги.

Волен Сидеров
Председател на ПП АТАКА

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13355

1

aviatora

23.08 2018 в 14:49

Нашмърканото псе пак се разсополило!!!