ВМРО: Няма да подкрепим изключването на Карастоянова

Ивайло Анев Последна промяна на 03 декември 2015 в 14:05 3194 5

Депутатът от Патриотичния фронт Полина Карастоянова.

Изключването на Полина Карастоянова от парламентарната група на Патриотичния фронт е на път да раздели патриотите.

ВМРО - част от ПФ - обяви, че няма да подкрепи искането на лидера на НФСБ Валери Симеонов, който обяви също, че оттегля политическата си подкрепа от депутатката, защото тя подкрепила "лобистки" промени в законопроекта, който наложи ограничения за варенето на ракия.

Председателят на "войводите" Красимир Каракачанов обяви, че никой от колегите му няма да подкрепи искането на НФСБ. "„Съединението прави силата, не разединението", категоричен беше той и определи искането за изключване като "емоционално".

В отговор на въпрос защо се иска отстраняването на Карастоянова, а не на вносителя на законопроекта Емил Димитров Каракачанов заяви:

"Димитров не е лобирал, той внесе няколко предложения, касаещи по-висока събираемост на данъци и повече приходи в бюджета. Ако това е престъпление - здраве му кажи".

Той отговори шеговито и на въпроса дали ракията ще разбие Патриотичния фронт.

"Сега ще се изкажа като историк. На времето, когато византийците са обсаждали българските крепости, един от гръцките автори пише така: „Българите се бият до край, предават се когато виното вкисне или свърши.“ Така че виното винаги е било важен фактор в българското битие."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.12 2015 в 02:51

Каракачанов има тесни бизнес връзки с полулегалната спиртоварна на ДС-Гъцо Първанов - триперо: СИС-Индустрис е основен акционер заедно с ДС-МВРо в Приватизационен Фонд "Мизия, Тракия, Македония", източен до шушка от ДС-Гъцо, мутрата Стайков и ДС-шопара "Иван"! А и тъпото ДС+БКП-парвеню Паро Карастоянов на Полинка е също в далаверата!

03.12 2015 в 16:22

Курвина Парастоянова нема да бъде изключена от ки си плати со паре и со дупе!

03.12 2015 в 14:50

спомняте ли си тази убавица от Пл-в. Тръгна с голяма кошница от ДГБ но скоро излезе, плю плю по тях и се кютна в друга партия. Още тогава от ДГБ казаха че мотивите са и лични, кариерстични. Е ВИДЯ СЕ ЧЕ Е ТАКА. Тъй че винаги рано или късно се разбира кой кой е и защо постъпва по един или друг начин.

03.12 2015 в 14:48

РБ се цепят и да не са по-назад и ПФ ще се сцепят...

03.12 2015 в 14:11

Без ракия и казани народа ще въстане!