Версията на Борисов: Старите ченгета пускат жълти новини заради борбата срещу контрабандата

OFFNews 17 юли 2018 в 20:52 8909 3

Полагаме огромни усилия и боя по контрабандата няма да го изпуснем. Виждате издиханията и яростната агресия с жълти, лъжливи и всякакви новини. Акция "Пречупване" се казва - на старите ченгета. Но няма да им се дадем изобщо този път. Аз им го обещавам.

Това заяви премиерът Бойко Борисов при връчването на наградите "Икономика на светло" на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

Борисов се позова на показаните в залата графики на АИКБ, според които делът на сивата икономика за миналата година е достигнал 25 на сто.

По време на мандатите на БСП сивата икономика става огромна. Щом дойде наше правителство, изсветлява икономиката. Само за два месеца и половина служебно правителство на БСП - 120 млн. по-малко в митниците. Когато някой се прави на по-почтен от папата, да погледне данните, каза премиерът.

Той също така се зарече контрабандата на цигари да падне от 34 на сто на под 6 процента.

На церемонията тази вечер вицепремиерът Валери Симеонов получи наградата в категория "За нормативен акт или административна практика, които водят до ограничаване на сивата икономика и подобряване на бизнес средата" в качеството му на председател на Националния съвет за тристранно сътрудничество - за своя принос при изготвянето на промените в Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

17.07 2018 в 22:46

:Ма нъл контрабандата я бяхме..., бяхме..., бяхме... Та пак са налага да я борим...
 
X

Подкастът на OFFNews