Венета Маджистрели, Глас Народен: Да направим обща интернет платформа на бг депутатите в ЕП

OFFNews 18 май 2019 в 19:10 2514 0

Това, което планувам, ако бъда избрана за евродепутат, е интернет сайт, който да информира в България за всичките ми дейности в ЕП. 

Венета Маджистрели, водач на листата на Глас Народен за изборите на 26 май, предлага и да се направи обща интернет платформа за всички евродепутата от страната ни. По този начин избирателите лесно и бързо ще могат да намират информацията на едно място, а не в отделните интернет страници и социални медии на всеки представител. Тук могат да се добавят и резултатите от всички гласувания, както и различни видове статистика, сравнения, а и дискусии  между самите евродепутати, смята Маджистрели. 

За обещания свой сайт тя гарантира, че той ще осигурява бърз и ефективен достъп за проследяване на всеки неин вот, като при най-спорните ще има разяснения защо е гласувала с Да, Не, Въздържала се или не участвала в гласуването.

Това ще е прозрачен обществен форум, където ще можем да дискутираме моята и работата на парламента, да задавате въпроси и правите предложения, обяснява Маджистрели на избирателите, които призовава да гласуват с № 19  бюлетината. 

ЕВРОИЗБОРИ 2019

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови