Външният министър е виновен за случилото се в Лондон, смята Мирослав Найденов

OFFNews 08 февруари 2016 в 14:11 4630 9

Външният министър е виновен за случилото се в Лондон, смята Мирослав Найденов

Външният министър Даниел Митов и посланикът ни в Лондон Константин Димитров носят вината за случая в Лондон. Това смята бившият министър на земеделието Мирослав Найденов. От събота той е председател на Съюза за стопанска инициатива. 

Миналата седмица, при визитата си в Лондон, премиерът Борисов беше поставен в неловка ситуация. Този скандал е пробив в организацията, за който вина носят външният министър и посланикът, каза пред журналисти Найденов, цитиран от БТА.

Ако външният министър беше от ГЕРБ, това нямаше да се случи, подчерта Найденов. Това мероприятие беше ресорно - като министър на земеделието съм правил много срещи, но никога не съм допускал премиерът да изпада в подобна ситуация, каза Найденов.

С данъци няма да направиш народа по-здрав, това може да стане с други неща, като реформи например, коментира още Найденов предложението на здравния министър Петър Москов за въвеждане на "данък вредни храни". Подобни данъци са безумни, заяви Найденов. По-добре е да се направят стандарти за храните и те да се поддържат, отколкото да товарим дребните производители, каза още бившият министър на земеделието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!