Валери Симеонов: Решено е - безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди вота

Според него през последните 30 г. не е имало толкова агресивни протести, както сегашните

OFFNews Последна промяна на 20 септември 2020 в 10:24 3004 4

"Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план", обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ.

Управляващата коалиция била силна и ще си свърши работата докрай, смята единият от коалиционните партньори на ГЕРБ.

Според Симеонов предишните избори са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Румен Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", каза той.

И уточни, че в последните години България имала прогресивно развитие с добри икономически показатели.

В подкрепа на твърдението си Симеонов посочи, че минималните пенсии вече са 300 лв. "Защо никой не говори за това? Защо никой не оценя всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.", възмути се лидерът на НФСБ.

Според него през последните 30 г. не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не получавал отговор.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7719

4

Краси

22.09 2020 в 17:04

Може и да не е имало толкова агресивни протести през последните 30 години (въпреки че бих поспорил), но не е имало и толкова тъпи и малоумни управници като вас.
Та каквото почукало, това му отговорило :)
А впрочем агресивните хулигани на протестите ги пращате вие и полицията ги търпи да й се друсат на главата, пак по ваше нареждане, за да има после повод да бие и арестува мирните граждани и журналисти.

3568

3

tough

20.09 2020 в 14:08

Човекот взе решение и край - протестиращите могат да се разотиват.

15697

2

order

20.09 2020 в 13:13

ДАЛАВЕРИ, грабвай релсата и бегом на моста да се хвърляш....обещал си и народа чака!!!!

2459

1

Име на профила

20.09 2020 в 10:39

Този простак и сребролюбец сякаш го бяха вързали в една стая да не говори глупости пред хората, но явно е подкупил някого и е избягал.

Кой нормален човек ще се хвали с 300 лева пенсия, когато за беден, но що годе нормален живот трябват 700-800 лв.?