Туристическият бизнес към президента: Отстранете министър Кацаров, ще се защитаваме с мирни и не чак толкова мирни средства

OFFNews 10 август 2021 в 11:32 3405 1

Конфедерацията на българския туристически бизнес иска президентът Румен Радев да отстрани служебния министър на здравеопазването Стойчо Кацаров. Готови сме да защитим правата си с всички възможни средства! Мирни и не чак толкова мирни, заявяват от КБТБ с ротационен председател Ричард Алибегов. 

Остро възразява срещу обявеното убийство на българския туризъм! Тази сутрин директорът на Столичното РЗИ Данчо Пенчев обяви от утре намален капацитет на заведенията в София до 30% и работно време от 6 до 23 часа, обясняват от конфедерацията. 

Отделен въпрос е, че до момента няма и никакви мерки в подкрепа на бизнесите, които държавата смело се готви да затрие. А регионалният принцип на ограничения означава едно - никой да не чака такава, твърдят от КТБТ. 

Според тях Румен Радев, който носи отговорност за действията на назначените от него министри, става съучастник в убийството на българския туризъм. Това, което се случва е грозно и е лишено от всякаква логика. Това е дискриминация в най-директния й вид. Това е геноцид не само над работодателите и трудещите се в българския туристически сектор, но и срещу всички млади българи, пишат още от КТБТ. 

Многократно предоставяхме на обществото конкретни доводи, защо не бива да се ограничава работата на заведенията и туристическите обекти и как от тази популистка мярка няма никакъв смисъл. На хората облечени във власт обаче, изобщо не им пука, защото работят на държавна заплата и опитват да прикрият некомпетентността си и тоталния провал на ваксинационния процес чрез разправа с бизнеса, категорични са от КТБТ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

10.08 2021 в 12:31

Тоя,некъпания,трябва да бъде убит с камъни...какъв бизнес,какви пет лева....никой нищо не спазва,на всичкото отгоре и бардците работят като за последно и болните скачат,а заедно с това и умрелите растат...а тоя илитерат седнал да плаши гаргите....
 
X

Да помогнем на украинските деца!