Трифонов: Толкова е мило, че Борисов е загрижен за здравето ми

OFFNews 28 август 2021 в 18:20 6470 3

Слави Трифонов

Слави Трифонов отговори с фейсбук пост на Бойко Борисов, който по-рано днес, отново във фейсбук, коментира неговото здравословно състояние.

Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате, написа Трифонов.

Коментарът на Борисов бе след снощното интервю на лидера на "Има такъв народ" пред БНТ.

"Говорят за вида му. Напротив, заслужава уважение за силата на духа – след операции всеки от нас е ходил с патерици. До вчера всичко зависеше от него", заяви Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11300

2

yoghurt

28.08 2021 в 22:44

Тия си правят вятър един на друг, както Волен със ДПС. Някой да ми обясни моля, защо при събрано мнозинство за правителство, ще отиваме на избори? Някой не иска да има правителство, което да разследва хидролога? Ей така ли да позволим, 5 милиона лева и мои пари на вятъра, само за да им уври акъла? Защо зорлем трябва да си снижава Слави резултата с подобен ход... Въпросът е риторичен, явно на него му е отредено ролята на балансьор, не на управляващ, и докато не се конституира подобен парламент, КОЙ няма да ни пусне без нови и нови избори, докато не му изберем каквото иска... Ние олигофрени ли сме, се питам.