Трифонов потвърди, че има отцепници: Най-вероятно са купени с пари и постове

В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели, заяви лидерът на ИТН

OFFNews 13 юни 2022 в 15:35 10235 18

Снимка БТА/Архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов потвърди, че депутати от "Има такъв народ" ще напуснат групата им в парламента.

"Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане", написа Трифонов във Фейсбук.

По-рано днес стана ясно, че осем депутати ще напуснат групата на "Има такъв народ" в парламента, начело с министъра на младежта и спорта в оставка Радостин Василев.

"Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.

В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели", написа Слави Трифонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

15

Ivan

13.06 2022 в 18:33

7/8; вие, сценаристите; г-н Иво Сиромахов; Вечерта на Северозапада; маестро- виртуозите от Бенда; Лили; Невена, г-н Солтарийски - нямате ли мнение по-въпроса? Бяхте ми любими, двете години на изолация се утешавах с вас......Сега само като чуя 7/8 включвам на хард благословии от Северозапада и останали части от РБ!!! До това доведе поведението на Господаря ви! 78-те грешни стотинки, които давам да му заседнат вкупом напреко на задното отоверстие!!!! Вярно, вие сте артисти, вадите си хляба...Имах колега, чийто баща е бил лекар-гениколог. Та той все казваше: Само като се сетя баща ми от къде си е вадил хляба за да ме изучи! Беше физик по оброзование.
Подобията на Слафчу са Тошко Африкански, шушумигата Балабанов и вероятно Митрева (иначе последната трябваше да пасе добитък или гледа зеленчуци по родните места!Погледнете и дисертацията! Жалка картина!)

1730

14

Ivan

13.06 2022 в 18:21

Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича.
Какво и кого са предали хората с марал, бе Славчу?!?! Клели са се пред твоето партийно знаме във вечна вярност? Изменили са на партийния устав, върху който чалга-диск на Слфчу е кръстосан с руски модел на православен кръст и те са полагали клетва за саможертва в името на Н.В. Неграмотник Учиндолски?!? Боклуци като теб стреляха по връстниците си, които се опитваха да избягат през границата! Получаваха за улучен 1 седмица домашет отпуск! Бягащите наричаха, като теб "Предатели на Родината!" Как можеш да се гледаш в огледало?!?! Боклук!

-240

13

редовно четящ

13.06 2022 в 18:08

Абсолютно мутренска визия, мутренски изказ и типично мутренско отсъствие на мозък!

12073

12

IvanofRumen

13.06 2022 в 17:33

Номерата на вампира живеещ в пълен мрак нямат край.

3714

10

GB

13.06 2022 в 17:04

Конституция на Република България:


Чл. 67.
(1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително.
(2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения.

.........

Това е:

Конституция, закони, съвест, убеждения!

1767

9

fiki

13.06 2022 в 16:54

този сайт винаги е бил антимаркуч, ако му видиш и коментарите под поста ще разбереш на къде е завял и генерално вятъра (успех да намериш един положителен (непреувеличение)), ако възраждане не бяха фашисти и не блокираха щеше да е същото и там