Трябва да има правителство, служебното си изигра картите с уволнението на Даскалов, според Александър Дунчев

Борбата с корупцията е по-важна от правителството на ГЕРБ, категоричен бе той

OFFNews 07 октомври 2022 в 08:33 5175 2

Александър Дунчев

Снимка БТА архив

Депутатът от ПП Александър Дунчев

Борбата с корупцията е по-важна от правителството на ГЕРБ, това е личното ми мнение, заяви Александър Дунчев от „Продължаваме промяната“, който ще е депутат в 48-ото Народно събрание. 

Той уточни, че Националният съвет на партията вече е взел решение дали ще участва в правителство с ГЕРБ, което ще бъде обявено по-късно от съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков. Но допълни, че решението отговаря на очакванията на избирателите, които са подкрепили на вота ПП. 

Дунчев каза, че се надява да има редовно правителство, тъй като служебния кабинет „си е изиграл картите“ с уволнението на проф. Христо Даскалов от поста директор на БАБХ.

„Продължаваме промяната“ ще се бори истински за борба с корупцията, дали в правителство, дали като опозиция – няма никакво значение“, заяви Дунчев.

Ако вторият мандат дойде при „Продължаваме промяната“, те ще преговарят с всички партии, които имат същите принципи като тях – държавата да се освободи корупцията, обяви още Дунчев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

1

AntiZ

07.10 2022 в 09:34

Ще направят правителство и ще бъдат използвани като изтривалка от партията на банкянския простак и от ченгесарската дпс. И както е ставало досега, същия простак ще каже "видяхте ли, ние сме за нато, те ни пречат"("ние ги хващаме, те ги пускат")
 
X

Да помогнем на украинските деца!