Тръгва конкурс за нови шефове на ЦГМ

OFFNews 28 април 2016 в 10:15 3241 1

Конкурс за ново ръководство на Центъра за градска мобилност ще обяви днес Столичният общински съвет. Шефовете на дружеството депозираха оставки в понеделник след скандала за обществена поръчка за навеси на 60 спирки в София. 

До избирането на ново ръководство сегашното ще продължи да изпълнява задълженията си, предвижда докладът за конкурса, одобрен вчера от комисията по икономика и собственост на СОС.

Комисията, която ще се занимава с конкурса, включва двама зам.-председатели на съвета Николай Стойнев от ГЕРБ и Милка Христова от БСП, шефът на групата на ГЕРБ в общината Малина Едрева, Орлин Алексиев, председател на постоянната комисия по финанси и бюджет и член на постоянната комисия по икономика и собственост, Екатерина Йорданова - начело на транспортната комисия, Николай Пехливанов от групата Патриоти за София, Светльо Витков от Група 5, Стефан Марков и Миглена Георгиева от Реформаторския блок. В комисията ще участва и зам.-кметът Дончо Барбалов, който пое и ресор транспорт след оставката на колегата си Любомир Христов, както и още двама служители на общината. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8359

1

ОФчар

28.04 2016 в 15:28

100% конкурсът ще е безпристрастен и ще спечели най-достойния кандидат /без правилните роднини и/или политически, и/или мафиотски протекции/.