Цветанов за кандидатурата на Дончев: Изпълних каквото искаше Борисов

Симона Костадинова 13 май 2016 в 13:40 3340 2

"Изпълнил съм онова, което сме договорили с премиера за избора на социален министър с подкрепящите управлението партии."

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод вчерашното му изказване, че Дончев ще е предложението за социален министър.

Той добави още, че вчера ясно е заявил, че в разговор с премиера Бойко Борисов е договорено да започне разговор с парламентарните групи, за да се търси подкрепа за евентуално гласуване на номинация за социален министър на Томислав Дончев.

„Това, което ви казах е, че все още няма неговото съгласие, което означава, че министър-председателят Борисов към тогавашния момент не беше разговарял с него. Аз съм изпълнил онова, което сме се договорили с премиера”, обясни той.

Цветанов добави още, че няма интрига и всичко е наред. "Всичко, което се прави се съгласува. Това предполагам, че е част от някаква интрига, която искате да създаде", каза Цветанов пред журналистите.

По рано днес премиерът намекна, че предложението Дончев да е кандидатурата за социален министър не е дошло от него, а от Цветанов. "В България медии са не 100% свободни, а 1000. И не мога да се меся във вашите очаквания. От мен да сте чули нещо по темата? Още повече, че господин Цветанов има своето мнение, като председател на парламентарната група", каза премиерът пред журналисти в парламента след среща с партиите в управлението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

13.05 2016 в 13:47

Алооооо, РЪПОН УШАКОВ, смазваш ли к.анала, тренирай ОНЕЗИ мускули, ще ти трябват скоро,ти си знаеш, гледам ушаците ти се влачат по земята от.....“слушане“......