Цветанов: Ще получа ли извинение, когато се докаже, че всичко с имотите ми е законно?

OFFNews 22 март 2019 в 11:19 3383 5

"Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия, щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение?

Това коментира пред журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, заяви Цветанов. Той добави, че не е редно да получава присъди преди приключване на проверката, и че не е добивал апартамент на занижена цена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

5

мнение от IP

22.03 2019 в 15:02

Ама наглост бе.... Ясно е, че е законно да си вземеш апартамент за 4 пъти по-малко пари, ако има кой да ти го даде. Въпросът е защо ти го дава????? И на този въпрос Цветанов няма "прозрачен" отговор и няма как да има. Вонят такива сделки, дори на хартия всичко да е тип-топ.

12362

4

Хуан

22.03 2019 в 11:53

Дали е законно или не има спор. Ако беше чиста замяна по-скоро да, ама така с доплащането, по-скоро не. При Цецка и Вежди нямам никакви съмнения, че е незаконно. Кумичката и тя скрила некой лев, ама и при нея работата е на кантар. Това, което дразни хората е, че е неморално, лицемерно, че ръководителите на държавата се гънат като червей за апартаментчетата си, а не си подават оставката, защото знаят, че вън от властта са нула, хора без професионални качества и знания.

11719

3

Краси

22.03 2019 в 11:52

Какво извинение търсиш, бе цървул!
Прокарал си един закон в полза на строителната фирма и те за отплата ти продали апартамента на символична цена - на това му викат търговия с влияние. Това, че вашата прокуратура и вашата антикорупционна комисия ще установи, че всичко е законно, не променя нищо.
Май и на американците им е писнало от вашата нагла простотия и започват да ви вадят престъпните досиета, за да ви сменят с някои по-лицеприятни послушковци. И тогава ще видите, колко бързо вашата прокуратура и вашите медии ще се обърнат срещу вас, за да спасят собствената си кирлива кожа.

17156

2

aviatora

22.03 2019 в 11:45

Срам и позор за бедният български народ!!! Продължвайте да гласуватеза организираната престъпна група ГЕРБ и си изплащайте жалките кредитчета по 30-40 г. за две стаички с плосък телевизор.

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

22.03 2019 в 11:37

Ами нъл ша фъркаш до Вашингтина, бе Цвъцко... Ми виж си вашингтонскио адрес на радио Свободна Европа.. Те пуснаха депешата. Тях си ги и питай..
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика