Цветанов се срещнал в САЩ с бившия председател на "Америка за България"

OFFNews Последна промяна на 12 юли 2018 в 12:31 3130 0

Снимка Пресцентър ГЕРБ

Цветан Цветанов и Лин Дафт

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се е срещнал с бившия председател на фондация “Америка за България” Лин Дафт по време на посещението си в САщ, което тече в момента, информира пресцентърът на партията.

Цветанов е изразил благодарността си към Лин Дафт за дългогодишната му дейност като председател на Борда на директорите на фондация “Америка за България” и посочил, че през годините фондацията се е утвърдила като надежден партньор в областта на културата, образованието и гражданското общество в България. Редица неправителствени организации, академични институции, научни центрове и културни средища развиват своята дейност благодарение на финансовата подкрепа на “Америка за България”.

Цветан Цветанов запознал Лин Дафт с резултатите от наскоро приключилото Българско председателство на Съвета на ЕС. На свой ред доскорошният председател на фондация “Америка за България” изказал специална благодарност към председателя на ПГ на ГЕРБ за цялостната съвместна дейност през годините, допълва се в съобщението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови