Quantcast

Цацаров: Оценката в евродоклада за съдебната система е най-много 4,50

OFFNews Последна промяна на 29 януари 2015 в 10:47 2608 6

Цацаров: Оценката в евродоклада за съдебната система е най-много 4,50

Според главния прокурор Сотир Цацаров оценката, която докладът на Европейската комисия поставил на българската съдебна система, е най-много 4.50.

Обвинител номер едно анонсира първите действия, които ще бъдат приети в прокуратурата във връзка с препоръките, записани в документа.

Следващата седмица държавното обвинение ще представи предложение за създаване на структура, която да се занимава с корупционните дела. Ще бъдат обявени и промени в Наказателно-процесуалния кодекс за превенция на "масовото осуетяване на изпълнението на влезли в сила присъди". Анонсът си главният прокурор направи, без да влезе в конкретни подробности.

Най-общ беше и коментарът му за доклада на Европейската комисия. Според него той не показва отчайващо изоставане на България от Румъния, но това е документ, в който няма отличници, въпреки позитивните, по думите му, оценки за държавното обвинение.

Изказването на главния прокурор дойдe преди ключовото заседание на Висшия съдебен съвет, на което трябва да бъде избран следващ председател на Върховния касационен съд.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.01 2015 в 22:32

По 100 балната система....

29.01 2015 в 16:06

А каква е оценката на българите за шибаната ви съдебна система бе, шишко?
Аз ще ти подскажа: КОРУМПИРАНИ МОШЕНИЦИ!

29.01 2015 в 13:23

Ама какво много добър 4.50 му се привижда на тоя!
3 на релси му е много!

29.01 2015 в 12:40

Те, това 4.5 не е ли вече много добър,бpе?:)))
Хехе,кък са опитва да ни прай вятър и да на клати Цацаратурата...ама хептен дебелашки. А туйегата?!
Народе, въоръжавай са, че са разбра веке,че без бой-дорде не им потрошим глъвите и дорде не утепем некой, нема да стане тая работа -заапали са кокъля, и на праат на маймуни

29.01 2015 в 11:54

Еха Цаца ама това е почти много добър. Брендо ли помогна? Или може би неуспешния опит за отнемане на лиценз на КтБ? Ей не, предполагам всичките избягали от държавата с присъди и Ц.Василев решили да отидат до Брюксел и да ви похвалят лично. От работата ви аз не мога да ви дам и слаб 2 защото като видях по какъв нелеп начин изчезват веществени доказателства направих асоциация с кримка имаща 1.1 в imdb. А когато виждам как умират пълния брой вещи лица по дела на ЦЦ и от страна на прокуратурата и медиите се забравя си мисля, че вие не сте изобщо за оценка защото изпълнявате друг тип дейност. Питай Христо Бисеров или килърите

29.01 2015 в 11:14

"Над мен е само Господ" Татарчев давним давно описа проблема на съдебната ни "система"

И Цацаров е наясно!