Татяна Дончева: Политиката се прави от хора и за хора

OFFNews 21 септември 2014 в 14:28 2881 0

„Политиката се прави от хора и за хора. И хората са тези, които имат ключово значение, а не табелите".

Това каза лидерът на „Движение 21" Татяна Дончева  при посещението й в Търговище.

Дончева представи накратко пред симпатизанти в центъра на града политическата платформа на партията, акцентирайки върху това, че „Движение 21" е общност на активни граждани, които не приемат в сегашния им вид отношенията в политиката, в икономиката и в обществото.

„Ние представяме 208 кандидати във всички избирателни райони, което за една партия-дебютант никак не е малко. Това са хора-професионалисти от дребния и средния бизнес и свободните професии", каза Дончева.

Тя подчерта, че в нейната партия няма олигарси и няма олигархична обвързаност:

"Това може да се види не само от новите лица, защото има нови формации с абсолютно стари лица. Ние залагаме на млади кандидати, които смятат, че могат да участват с лични усилия. Ники Тотев е един сериозен и борбен млад човек от Търговище, със свой бизнес, а Гергана е икономист, също млад човек. Както предизвикателно казвам - Възраждането се е правило с млади хора", каза Татяна Дончева.

На "Движение 21" бе направен водосвет за здраве и успех в храм „Свети Йоан Рилски" в Търговище, който бе отслужен от ставрофорен иконом Славчо Проданов.

Той пожела успех на председателя на движението и на кандидатите в листата Гергана Попова и Николай Тотев.

„Народът ни има нужда от Вашата и нашата духовна подкрепа, които да му дадат повече обич и Христов мир. От това се нуждаем всички. Нека Бог да благослови Вашето начинание и Вашия път", каза още отец Славчо Проданов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови