Татяна Дончева подкара автобус из варненските улици

OFFNews Последна промяна на 21 септември 2014 в 21:11 3965 6

С двуетажен парти автобус Татяна Дончева направи обиколка из кварталите на Варна вчера, съобщиха в неделя от пресцентъра на „Движение 21”.

Автобусът преминал през централната градска част и Катедралата, кв. Владиславово, Аспарухов мост, кв. Галата и автогарата.

В рейса имало място за всички, които пожелали да се качат и да зададат въпроси на Татяна Дончева и на останалите кандидати за депутати от листата на "Движение 21" за Варна.

„Политиците в България стават все по-некомпетентни с годините. Гражданите обвиняват политиците за състоянието на държавата и са напълно прави, но те трябва да поемат своя ангажимент за избора, който правят. В България вече не можеш да си намериш работа, ако не те препоръча актуалната политическа партия. Тази ситуация трябва да се промени”, категорична е Дончева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.09 2014 в 15:31

ко са дразните бе,може да има категория ама да е пила алкохол. Какви бдителни граждани ,каква будна съвест.Погледнете положителните качества на жената,то лоши всеки има.

22.09 2014 в 09:48

Леле! Автобусът е минал през Катедралата!!!

22.09 2014 в 08:41

а таз откога точно има свидетелство за правоуправление на автобус и къде е издадено??

21.09 2014 в 23:32

Онзи пендъл - трамвай, а тази автобус.

21.09 2014 в 23:14

IDE, тъкмо това смятах да попитам....
"Политиците в България стават все по-некомпетентни с годините. Гражданите обвиняват политиците за състоянието на държавата и са напълно прави, но те трябва да поемат своя ангажимент за избора, който правят. В България вече не можеш да си намериш работа, ако не те препоръча актуалната политическа партия. Тази ситуация трябва да се промени”
Така е, трябва да се промени. Още във вторник смятам да сезирам органите и да се провери дали въпросното лице има нужната категория за управление на МПС с категория Д и правоспособност. Не може на простите бакшиши да е едно, а на другарките - друго. Няма да се изненадам, ако другарката е завършила техникум по автотранспорт и да има категорията (често се държи като тираджия), ама дали има бележка за правоспособност????

Какво пък се чудя, пожарникар стана министър-председател, физкултурник - министър на вътрешните работи, малко ли юристи карат таксита....... България е страната на неограничените възможности :-)

21.09 2014 в 21:28

Ужас