"Суджук гейт" отклони общественото вниманието от КТБ, смята Атанасов

OFFNews Последна промяна на 24 юли 2017 в 10:08 4298 2

"Суджукгейт” е класическо активно мероприятие за отклоняване на общественото внимание от аферата КТБ". Това смята лидерът на ДСБ Атанас Атанасов. 

Той заяви пред Нова телевизия, че разследването на КТБ не е проведено всестранно и обективно, както иска законът. "То е проведено едностранно, необективно и твърде много обстоятелства липсват”, каза още Атанасов. "Това е специфичен вид пускане на кръв от собствените вени с цел хората да не им задават други въпроси. Да не се говори за КТБ, а за суджуци”, заяви Атанасов. По думите му не  може прокуратурата да разполага с цялата информация и да злоупотребява публично с нея.

"Вижда се, че много са работили прокурорите, но само в една посока. Ясно е, че от дълго време Борисов и Цацаров си пазят гърба”, смята още Атанасов.

Той бе помолен да коментира и темата за забраната 77 българи да влизат в Турция, тъй като са свързани с ИДИЛ. Мнението му е, че това е "политически шантаж”.

"Борисов се кланя много ниско на Ердоган. Днешните управляващи има от каква компрометираща информация на турските служби да се притесняват. А именно информация за контрабанда на български стоки през турска територия”, каза още той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27639

2

sottozero

24.07 2017 в 12:29Някой да кажи на базедовата жаба че допреди няколко месеца беше в правляващата коалиция и предполагам доста от суджуците е хапнал.