Стефан Данаилов: Ще се преборим с изборната машина на ГЕРБ

OFFNews 19 септември 2016 в 18:13 5676 8

Снимка БСП - пресцентър

Ще победим на изборите, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията в ЦИК на Инициативния комитет, подкрепящ кандидата за президент ген. Румен Радев и кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова.

Този път ще се преборим с изборната машина на колегите ни от ГЕРБ. Аз съм оптимист, и този път ще ги победим, каза председателят на комитета Стефан Данаилов.

Инициативният комитет е изграден от личности, които ми дават основание да вярвам, че с тяхна помощ ще популяризираме още повече кандидатите ни за президентските избори и техните идеи, добави Данаилов.

Днес в зала 8 на НДК се проведе учредителното събрание на комитета. В него влизат над 240 души. Сред тях са лидерът на БСП Корнелия Нинова, журналистът Елена Йончева, Снежана Тодорова – председател на съюза на българските журналисти,  проф. Георги Паскалев, Васил Василев – председател на фондация „Братя Василеви“, контраадмирал Петров, Дечко Узунов – параолимпийски шампион по хвърляне на диск.

В комитета има "40 професори, академици, млади предприемачи, бизнесмени, коректни работодатели, творци, архитекти, художници, музиканти, политолози, спортисти, лекари. Комитети в подкрепа на кандидат-президентската двойка Радев-Йотова са създадени и в 38 общини в страната", съобщават от пресцентъра на "Позитано" 20.

Ген. Румен Радев не се страхува не само в небето, а и в ежедневието да лети на собствените си криле и да разчита на собствените си сили, каза Данаилов и допълни, че "Илияна Йотова - с яркото си политическо поведение и това, че се е закалила в политическите бури у нас и в Брюксел - идеално допълва генерала."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

7

кикимора

20.09 2016 в 00:35

Тия май съзнават че са се събрали на опело и за кураж се тупат един други по гърбовете.

29217

5

Лопе де Вега

19.09 2016 в 20:20

Зтефане, мирувай!

Поздрав!

14057

4

morkoff

19.09 2016 в 19:30

Аз съм оптимист, и този път ще ги победим,
Що ти трябваше тоя срам на белите коси... ама пуста и власчица и облаги..