Станишев за Нинова: Аз вече не откривам дори здрав разум

OFFNews 20 април 2021 в 16:47 9608 3

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум.

Така лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев коментира днешните изказвания на председателя на БСП Корнелия Нинова, че Борисов е координирал с него махането й и "Късно е, колеги, за китка!"

Публикуваме пълния текст на коментара на Сергей Станишев:

"Партийната лоялност не ми позволяваше до този момент да коментирам резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. „Продължаваме напред!“

Днес стана очевидно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез груби лъжи и манипулации. Чрез фейсбук постове на партийния лидер. Левият опит за политическо шоу.

Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?

Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?

Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3162

3

Grigor Arssov

20.04 2021 в 18:01

Тоя ПЕЗЕВЕНК отдавна играе за бай ТУЛУП и ШИШИ....много поразии нанесе, а и продължава да нанася на БСП.... ей го сега и оная неговата милиончева плюе и се задавя по БТВ!!!!
Трудно ще и е на Нинова, но дано успее да изчисти тия гниди!!!

9000

2

Petio Petkov

20.04 2021 в 17:06

Присмял се хърбел на щърбел.
 
X

Парламентът на живо