Quantcast

Станишев: Цветанов да не се прави на прокуратура

OFFNews Последна промяна на 02 март 2016 в 13:35 2603 6

Станишев
Станишев припомни за полицейщината, когато Цветанов бе шеф на МВР

Научавам през медиите, че ще бъда съден за набедяване от г-н Цветан Цветанов. Мисля, че времето на заплахите отдавна изтече. Компетентна да заведе дело за набедяване е само българската прокуратура. Това заяви в профила си във фейсбук лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Повод е изявление на Цветанов от 21 февруари, когато той обяви пред Нова телевизия, че възнамерява да съди Станишев за набеждаване заради обвиненията му от 2013 г. за нерегламентирано подслушване.

Призовавам г-н Цветанов да не се държи като неин говорител. Беше време, когато той като министър на вътрешните работи раздаваше присъди и обвинения през медиите и от парламентарната трибуна. Тогава всички в България се страхуваха от подслушване и полицейщина, показните арести бяха средство за трупане на личен ПР и за притискане на опонентите. Съдбите на много невинни хора бяха прегазени и нито те, нито техните близки могат да бъдат компенсирани някога за това. Нека не връщаме лошите спомени обратно в реалността, отвръща Сергей Станишев. .

Аз зачитам върховенството на закона и уважавам решенията на българските съдилища.Но нека г-н Цветанов не се обърква. Оправдателната му присъда не е обществена индулгенция за натрупаните политически негативи и грешки, нито заличава действията му в миналото. Затова, нека има повече смирение и в думите, и в делата, пише още лидерът на ПЕС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.03 2016 в 18:16

Станишев е окомуш, в затвора ще стане генерален секретар, най-малко на килия, а може и да основе партия на берачите на краставици.

02.03 2016 в 16:41

Вътрешнокомунделските панаири слабо ни интересуват.

02.03 2016 в 16:11

И редактора ли е "ляФ педерАС? Признай си бе!

02.03 2016 в 16:05

Съд за червения МИШОК, който губи секретни документи, а в същото време пише анонимни доноси срещу МВР-министъра! Кой ще праща многогодишния труд на съд и прокуратура за тези станиГЕЙЧОВИ безобразия!!????!!!!???

02.03 2016 в 15:33

Обтекаем, много обтекаем, яко е играла перодръжката на юридическия съветник.
И за 7те документа изнесени от Станишев към престъпноста, нищо.

02.03 2016 в 14:12

На мишока му се разтрепериха карачките, Цветанов да не му се връзва, а да почне да го съди немедлено защото 90% от българското население очаква този злодей да си получи заслуженото.