Спрягат имената на трима души за поста на Вучков

OFFNews 04 март 2015 в 21:16 5384 6

Имената на трима души се спрягат за кандидати за поста на вътрешния министър Веселин Вучков, съобщи БНТ, като се позова на свои източници сред управляващите.

Като кандидати за поста са обсъждани бившият вътрешен министър в кабинета на Георги Близнашки Йордан Бакалов, бившият главен секретар на МВР по времето на първия кабинет „Борисов“ Калин Георгиев и депутатът от ГЕРБ Методи Андреев и бивш шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев.

По-рано днес Андреев отрече пред OFFNews името му да е обсъждано като кандидатура за поста вътрешен министър, като допълни, че оставката на Вучков все още не е гласувана в парламента и след преговори може да не се стигне до реална оставка.

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков подаде оставка няколко дни след като правната дирекция на Министерския съвет определи като неоснователно искането му за смяна на главния секретар на МВР и на шефовете на ДАНС и ДАТО.

Премиерът Бойко Борисов прие веднага оставката на Вучков и обяви, че в ден като днешния го занимават с „ченгеджийски номера“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews