Спрягат имената на трима души за поста на Вучков

OFFNews Последна промяна на 04 март 2015 в 21:16 4767 6

Имената на трима души се спрягат за кандидати за поста на вътрешния министър Веселин Вучков, съобщи БНТ, като се позова на свои източници сред управляващите.

Като кандидати за поста са обсъждани бившият вътрешен министър в кабинета на Георги Близнашки Йордан Бакалов, бившият главен секретар на МВР по времето на първия кабинет „Борисов“ Калин Георгиев и депутатът от ГЕРБ Методи Андреев и бивш шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев.

По-рано днес Андреев отрече пред OFFNews името му да е обсъждано като кандидатура за поста вътрешен министър, като допълни, че оставката на Вучков все още не е гласувана в парламента и след преговори може да не се стигне до реална оставка.

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков подаде оставка няколко дни след като правната дирекция на Министерския съвет определи като неоснователно искането му за смяна на главния секретар на МВР и на шефовете на ДАНС и ДАТО.

Премиерът Бойко Борисов прие веднага оставката на Вучков и обяви, че в ден като днешния го занимават с „ченгеджийски номера“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.03 2015 в 06:30

Вземи единия, удари другия. Все отбор юнаци - баш дуекрати - пардон - демократи

04.03 2015 в 23:21

Дано да е Бакалов, че другите двама са трагични.

04.03 2015 в 22:55

В ЗИДЗМВР е ВЪВЕДЕНО И НОВО ОСНОВАНИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ПРАВОМОЩИЯ(!!!) (за освобождаване на главния секретар на МВР, председателя на ДАНС и председателя на Държавна агенция „Технически операции”!

А ИМЕННО:
„ПРИ ТЕЖКО НАРУШЕНИЕ ИЛИ СИСТЕМНО НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, КАКТО И ПРИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НАКЪРНЯВАТ ПРЕСТИЖА” НА МИНИСТЕРСТВОТО/АГЕНЦИЯТА"!!!!

ТОВА е безспорно основание за освобождаване на парапитека със сигурност и на "председателя" на ДАНС!

Ако Вучков не беше се навучкал като именития си съименник трябваше да настоява за освобождаване по тази хипотеза!! Защото разполага с ноторни, необорими и станали достояние и на широката правна общност и на обществеността ФАКТИ!! Говедото сам се закопа! Дано следващия министър бъде не само почтен но и умен и твърд и да се хване И за това!!

04.03 2015 в 22:16

И да слушкат, че ще има крастава жаба да държи шлифера на Тиквата за да не и се скъса минискуса докато се върти в самолета или рита топка вместо да коментира грешните сметки на Горанов.. само с няколко милиарда надути, но поне си призна че няма да ги харчи! (всичко това за 1 седмица) Колко хубави са турските сериали, малко солено излизат, но нали и ние слушкаме.

04.03 2015 в 21:32

Най-добре дилян пеевски, поне да не се лъжем за очевидни неща.

04.03 2015 в 21:32

И тримата се казват Делян Пеевски.