Спирането на поръчки е водевил, Борисов да не е император

Слави Трифонов: И аз съм получавал писма със заплахи

OFFNews 24 февруари 2016 в 11:18 12737 27

Спирането на поръчки за фирми, свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски, е цирк, евтин водевил. Бойко Борисов да не е император?!

Това заявява тв водещият Слави Трифонов в интервю за Ясен Дараков пред новинарския сайт за българите в САЩ и Канада BG VOICE. Този водевил показва до каква степен избирателя е подценен от политиците, те явно смятат, че моите съграждани са малоумно, обяснява Трифонов.

Слави пита как е възможно премиерът еднолично да спира поръчки, спечелени на търг. Чак сега ли ги видяха тези сделки? Ти да не си император, който спира, когато на него му се иска. Събудил се Бойко Борисов, решил, че му нанасят вреда на имиджа и я дай да ги спра. Водещият смята, че няма ясни правила за такива важни сделки, а всичко се решава от един човек. "Това е повече от жалко за нас", е изводът на Трифонов. 

И аз съм получавал писма със заплахи, с куршуми вътре и какво ли не, на всяка популярна личност всеки четвъртокласник може да седне да напише и да изпрати, каквото иска, заяви Слави Трифонов по повод заплахата в писмо до премиера. Борисов преди време каза в парламента, че Ахмед Доган го е поръчал, после обяви Доган за най-великия политик, всичко е водевил, смята Слави Трифонов. 

Влизането ми в политиката е разговор, който аз не съм провел със себе си, признава още тв водещият. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!